Se det digitale energimærke

Kirkestræde 3

, 5970 Ærøskøbing

1 / 60
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
17
3708 KB
24
2371 KB


Pris
1.495.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 75.000
Brutto
i
6.670
Netto
i
5.562
Boligareal 90 m²
Kælderareal 55 m²
Grundareal 147 m²
Værelser 4
Antal plan 3
Byggeår 1949 /1995
Sagsnummer V18189
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 371
Ejendomsværdiskat 717
Renovation 257
Rottebekæmpelse 30
Husforsikring 387
Ejerudgifter i alt 1.761

BILLEDSKØNT HUS MIDT I HJERTET AF EVENTYRBYEN, ÆRØSKØBING

Med kirken til den ene side og bytorvet med de smukke, gamle vandpumper til den anden, så er vi så centralt, som vi kan komme i den historiske og henrivende by, Ærøskøbing. Men på trods af, at leben, café- og markedsliv er så tæt på, så ligger huset på et fredeligt hjørne, behageligt tilbagetrukket fra travlhed og trængsel.

Kirkestræde 3 er et hus på 90 m2 fordelt på to plan plus dejlig kælder på 55m2 med fuld ståhøjde. Overalt udenpå og indeni huset findes finurlige finesser og spændende løsninger, såvel som originale detaljer. Lyset strømmer ind fra sprossevinduer og fremhæves må den gode højde til loftet. Den ugenerte frodige have med små hyggekroge - oser af hygge og samvær.

SKØNT BYHUS I BYMIDTEN

Indeholder:
Huset tilgås via trappe til entre. Her forefindes et yndigt toilet, flot trappe til førstesal, samt adgang til husets rummelige og lyse stue. Fra stuen kommer du til hyggelig spisestue og videre til det praktisk indrettede køkken med god bord- og opbevaringsplads. Fra køkkenet er der direkte adgang til skøn gårdhave med flisebelagt terrasse. Førstesalen indeholder fordelingsgang, stort master soveværelse med en suite badeværelse, samt endnu et soveværelse med udsigt til kirken. På 1. sal er der ligeledes flere skunke og loftrum til opbevaring. Kælderen kan tilgås via trappe i køkkenet eller udefra via trappeskakt i haven. I kælderen finder du badeværelse med badekar, to gode værelser, samt grovkøkken/bryggers og yderligere rum til værksted/opbevaring. Kælderen er, som resten af huset, lys og venlig pga. af naturligt lysindfald fra vinduerne. I haven forefindes et overdækket skur, samt udgang til kirkeområde.

OM ÆRØSKØBING
Den næststørste by er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'. Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten.Selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er ligeså unikt som byen er det, eftersom der aldrig er givet tilladelse til et decideret industriområde; og man glædes - sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde,
end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter, når vi siger, at drømmen virkelig er på en ø. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning