Ommelsvejen 9, 5960 Marstal

CENTRALT BELIGGENDE - MED SYDVENDT GÅRDHAVE MM

Beliggende på Ommelsvejen glimrer dette lille byhus ved sin beliggenhed tæt på Marstals hyggelige og livlige bymidte, såvel som skole, pasningstilbud, indkøb og gratisbus. Der er ligeledes få hundrede til badestrand, badebro og bådophaler plads - ved "Batterierne".

Huset, der er bygget i 1908, har et yderst praktisk layout, samt en stort set vedligeholdelsesfri gård, da området bag huset er anlagt til pragtfuld terrasse om givet af læmur.. Ved siden af huset er en lille græsplæne med en hyggelig pergola - og ud til vejen en stor, flisebelagt parkeringsplads med plads til to biler.

VELEGNET TIL FAMILIEN OG KAN BENYTTES SOM FRITDSHUS


Indeholder:
Huset tilgås fra siden af huset, hvor du også finder et lille skur. I entréen er indgang til den store, lyse stue i hele husets bredde, samt trappe til førstesal. Fra stuen kommer du til husets rummelige køkken med masser af skabs- og arbejdsplads, samt udgang til den lækre terrasse via dobbelte glasdøre. Husets fantastisk praktiske bryggers tilgås fra køkkenet og videre herfra husets store, flisebelagte badeværelse. På førstesalen ligger husets master soveværelse, samt to værelser og toilet. I gårdhaven, som også kan tilgås fra bryggerset, ligger et lille redskabsskur.

MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ-LIV
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.