Ny Møllergade 2A, 5960 Marstal

GODT BYHUS MED LUKKET GÅRDHAVE

GODT BYHUS MED LUKKET GÅRDHAVE

Når du bevæger dig igennem den hyggelige skipperby, Marstal, gør du dig måske nogle overvejelser om, hvordan de farverige huse mon ser ud indeni.

Ny Møllergade 2 A er ingen undtagelse. Her finder du et flot og velholdt byhus, som fremstår i pæn stand både udvendigt og indvendigt.
Ejendommen er løbende renoveret, med bl.a. nyere tag fra 2016.
Når du så træder ind ad døren overrasker huset ganske fortræffeligt ved sin tidsløse og klassisk funktionelle stil.
Selve boligen er rigtig hyggelig indrettet og alle kvadratmeter er optimalt udnyttet, hvor der er plads til den store familie.
Til huset hører der en flisebelagt gårdhave med overdækket terrasse og garage.

Et dejligt byhus nær Marstals midte, med mange rum og kort afstand til de bedste steder.


Indeholder:
Ejendomme tilgås via gårdhaven, hvor du har indgang til stuen via overdækket terrasse. Stuen er hyggelig og rummelig indrettet med spiseplads og sofahjørne. Ligeledes er der flotte trægulve og brændeovn.

Fra stuen har du endvidere indgang indtil køkken med spiseplads og skabsplads. Kontor med adgang til lille værelse og lem med nedgang til ca.12m2 kælder. Fra værelse er der døråbning indtil bryggers med vaskefaciliteter og udgang til gårdhaven. Fra stuen er der yderligere indgang til bagentré, samt åbenforbindelse til soveværelse med skabsplads og indgang til toilet. Fra bagentré har du indgang til ældre, fint badeværelse i klinker - med toilet og bruseniche samt opgang til første sal.

Førstesalen er lys og rummelig, hvor du har god mulighed for udlejning - da den er indrettet med to gode værelser, stor opholdsstue samt køkken og badeværelse med toilet og brus. Der er i dag feriehus-udlejning via Booking.com

Til ejendommen får du også en dejlig flisebelagt gårdhave, hvor der er god mulighed for sol når den byder sig. I gårdhaven er der desuden indgang til garagen, hvor der god plads til opbevaring, parkering mm.

Et dejligt velholdt byhus - med god beliggenhed og charmende atmosfære nær Marstal bymidte, som egner sig til børnefamilien såvel som til fritidshus, med mulighed for udlejning af førstesalen.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter. På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.