Østergade 1, 5960 Marstal

Charmerende byhus / fritidshus - et "stenkast" fra vandet

Godt beliggende i Marstal - hvor vandet ligger kun ca 50m fra ejendommen - og med HAV-KIK.
Der er dejlig lukket, frodig, øst/sydvendt have med solrig terrasse. Haven forefindes med lidt græs, træer og blomster samt et rigt fugleliv. Ligeledes findes der et shelter og et udhus i haven.
Huset er velholdt med velbevarede oprindelige detaljer. Vinduer og døre er Bøjsø, udskiftet i 2009 på nær et par bevaringsværdige vinduer. Hyggelig og charmerende. Der er brændeovne - hvor man bla kan hygge sig ved ildens knitren.
Et hus som bestemt bør opleves, så ring endelig for en fremvisning

Indeholder:
I stueetagen er der pænt nyere badeværelse med gulvvarme, nyere entre/bryggers, et køkken med spiseplads, 2 sammenhængende stuer med brændeovne, hvor man om vinteren kan hygge sig ved ildens knitren, i en god stol med sin yndlingsbog. Desuden værelse/gæsteværelse/ kontor med egen indgang. 1. Sal, ca 35 m2, rummer en repos med plads til en gæsteseng/kontor, et soveværelse med havudsigt og et mindre værelse. I kælderen, som er 30 m2, er der 3 gode tørre rum. Der er installeret varmepumpe i kælderen

Huset ligger 5 min fra kommende færgeforbindelse til Langeland og lille fiskerleje. 10 min gang fra Marstal Lystbådehavn. 10 min gang til velassorteret Brugs og byens øvrige hyggelige små cafeer og butikker. 10 min på cykel til "Eriks hale", badestrande med hyggelige strandhuse og offentlig badebro under det blå flag.


Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


OM ÆRØ:

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.