Marstalsvejen 25, Ommel, 5960 Marstal

FRITLIGGENDE PARCELHUS MED ØHAVET I BAGHAVEN

Blot 3 kilometer fra Marstal ligger den idylliske landsby, Ommel.

Dette brunstenede etplanshus, der ligger som et af de første i landsbyen, er på 120 m2 og bygget i 1962 af en dygtig murermester - og det er da også det gennemgående kvalitetshåndværk, der giver huset sin charme: Mange af de originale funktioner er bevaret, såsom flotte, indbyggede skabe og snedkererede køkkenskabe.

Haven har enestående godt udsyn til øhavet. Ved siden af huset er indkørsel og en rummelig garage/værksted. Layoutet i huset er både spændende og gennemgående er naturligt lys et tema, med store vinduer og en skøn havestue.

Indeholder:
Huset tilgås fra forhaven via en rummelig fordelingsgang. For enden af gangen ligger det funktionelle køkken med havudsigt, der fører videre til et stort bryggers, hvor der for enden er et rum. Fra bryggerset kommer man ud til Terrassen med den helt enestående udsigt . Det flisebelagte badeværelse ligger til højre fra gangen, såvel som husets master soveværelse, hvor der også er indbyggede skabe. Herudover endnu et stort soveværelse - også med indbyggede skabe. Til venstre er den store, lyse vinkelstue med udgang til den pragtfulde havestue. Haven løber hele vejen rundt om huset - den er rummelig og velholdt med drivhus og redskabsskur bag garagen.

Alt i alt et dejligt hus fra en tid, hvor mesterhåndværk havde en glansperiode, når det gælder husbyggeri.

OM OMMEL:
Ommel er en landsby med næsten 300 indbyggere ca. tre kilometer nordvest for Marstal. Ommel har mange hyggelige smalle gader med gamle, pittoreske huse. Byen fremtræder med sin sluttede bebyggelse og krogede gader som en kompakt landsby. Det kan næsten ikke blive mere autentisk end her. Det tidligere missionshus er nu beboerhus og huser en aktiv beboerforening, der bl.a. sørger for fællesspisning og en række aktiviteter i løbet af året, såsom julemarked og fastelavn. Der er kro og sportsplads, samt nogle få erhvervs-virksomheder. Byen ligger på en halvø med havnene Kleven og Strandbyen, hvorfra der tidligere blev drevet søfart og fiskeri. I dag benyttes havnene især af lokale og lystfartøjer og der arrangeres f.eks. årligt træf for smakkejoller.

OM ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'. Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.