Voderup 19, 5970 Ærøskøbing

INDBYDENDE BONDEHUS OMGIVET AF UNIK NATUR

INDBYDENDE BONDEHUS OMGIVET AF UNIK NATUR

Kom med på tur til Voderup Klint - Ærøs største naturseværdighed - og opdag den lille, venlige landsby, Voderup. Her ligger hyggelige huse på stribe - blot 5 minutters gang fra en af de smukkeste kystlandskaber i Danmark.

Træd indenfor i dette indbydende og charmerende bondehus, der ligger med fri udsigt over grønne arealer både for og bag. Her oser simpelthen af sommerhusstemning med sprossevinduer og bjælkelofter - nænsomt restaureret - og overalt finder du originale detaljer. Rummene er smukt indrettede med klædelige møbelfund, som (med enkelte undtagelser) følger med i købet.

Du vil også opdage, at huset har en rigtig god rumfordeling, der gør, at det kan rumme mange, uden at man går i vejen for hinanden. Haven er anlagt sådan, at den er nem at holde og samtidig har man en fornemmelse for det åbne land, der omgiver denne dejlige plet på jord.

Indeholder rummelig entre, dejlig stue i hele husets bredde, køkken med stort spisekammer, flisebelagt badeværelse med brus/kar og gulvvarme, tre store værelser og et mindre køjerum samt baggang og fyrrum. Hertil et ældre udhus.

Et hyggelig, lyst og indbydende hus - lige til at flytte ind i eller at anvende som fritidshus.

MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg –-og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære overnatningssteder. Bare 6 km mod vest finder du eventyrbyen, Ærøskøbing.

Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger.

Øens nok mest populære natur-turistmål er Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger. I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.

Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.