Færgevej 64, Kragnæs, 5960 Marstal

STRÅTÆKT LANDSBY-IDYL MED DEN DEJLIGSTE HAVE

Der er så dejligt i Kragnæs - og hist, hvor vejen slår en bugt, på cyklisternes favorit-rute imellem Ærøskøbing og Marstal, ligger denne perle af et bondehus.

Med sprossevinduer og stråtag, samt en fin rumfordeling på de 148 m² - og en have på 1.844 m² med ældre æblelund og fortryllende lysthus - ja, så fremstår dette hus, beliggende i udkanten af Kragnæs - tæt på uberørt natur, hav og oldtidsminder - særdeles attraktivt.

Huset er bygget i 1880 og selv om man stadig kan finde et utal af originale detaljer, har der i tidens løb været en del moderniseringer, såsom førstesal bygget til kip med udgang til skøn altan.

Indeholder:
Fra den hyggelig entré er der til højre adgang til stor vinkelstue med brændeovn og sprossevinduer til gaden. Til venstre særdeles rummeligt vinkel-køkken med masser af arbejds- og skabsplads, samt godt hjørne til stort spisebord. Førstesal tilgås via trappe i køkkenet. Du mødes af repos med plads til kontor, samt to store værelser med indbyggede garderober, det ene med altan. Husets dejlige badeværelse ligger også på førstesalen.

Haven er virkelig noget særligt. Her er egen brønd til vanding af bl.a. de over 100 roser, der pynter rundt omkring - og her finder du anneks med bryggers, samt plads til værksted og opbevaring. Endvidere er der i haven brændeskur, lysthus og rygeovn.

Der er tilsluttet vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM KRAGNÆS
Kragnæs er en idyllisk, lille landsby, der bare venter på at blive genopdaget af nye familier, på udkig efter landsby-idyl og gode, billige huse. Lige i nærheden ligger en anden hyggelig landsby, Ommel og den største by på Ærø, Marstal, hvor du finder et rigt forretningsliv, såvel som skole og bus. I Kragnæs ligger Ærøs mest intakte fortidsmine, nemlig Kragnæs Jættestue. Man har fundet spor af 16 grave som langdysser og jættestuer i Kragnæsområdet. Eftersom disse altid ligger i nærheden af bopladserne, betyder det ikke bare, at der har ligget en boplads i nærheden, men at Kragnæsområdet må have været ret tæt befolket i Bondestenalderen. Den populære vandresti, Øhavsstien, går forbi Kragnæs, ligeså den populære cykelsti, Nevrestien, der forbinder Ærøs to største byer, Marstal og Ærøskøbing.
Kragnæs er således midt i verden - fyldt med atmosfære og mærket af historiens vingesus.

OM ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'. Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.