Violstræde 13, 5970 Ærøskøbing

NEMT FRITIDHUS - nær havn, strand, natur, indkøb og eventyrbyen

Denne ejerlejlighed er beliggende i nær afstand af den gamle bydel af Ærøskøbing, ved lystbådehaven, tæt på legeplads og i kort afstand til natur og den flotte strand "Vestre Strand".

Lejligheden er lys, pæn og indeholder: Entré, soveværelse, flisebelagt badeværelse, køkken / alrum, hems med soveplads og flisebelagt terrasse.

Udenomsarealet passes af foreningen - så nemmere kan det næste ikke blive ... så nyd ferien uden at skulle ordne hus og have.


Indeholder: Entré med klinkegulv, dejligt flisebelagt badeværelse med muret bruseniche, soveværelse, pænt lyst køkken / stue / alrum i et stort rum med udgang til terrasse. Der er desuden hems i stuen og der er mulighed for at benytte fælles grillareal samt redskabshus. Der er bla komfur med indbygget opvaskemaskine.

Ejendommen er opført i 1986 - beliggende i Ærø Marina, der er ejerlejlighedsbebyggelse med i alt 38 lejligheder.

Hvis ønskes er der god mulighed for udlejning og indtjening.
Værd at bemærk at der er skattefrit fradrag for 2018 er hævet til kr. 40.000,- Ejendommen udlejes via Dancenter idag.
Lejeindtægt 2017: kr. 20.665,- . Lejeindtægt 2018. kr. 25.900,-.

Der betales til fællesudgifter - som dækker forsikring, udvendig vedligeholdelse på bygninger og have mm.

Lidt om Ærøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.