Snaregade 12, 5960 Marstal

IDYL - ET STENKAST FRA HYGGELIGT HAVNEMILJØ

Vi befinder os her i Snaregade med kig til Sønderrenden og Marstals livlige havnemiljø. Husene i gaden konkurrerer om at være det mest dejlige - og nr. 12 er ingen undtagelse.

Fra gaden præsenterer dette charmerende, lille hus - der er opført i 1807 og løbende renoveret - sig med gulkalket facade. Går du igennem slippen imellem husene, kommer du til en skøn gårdhave, hvor husets oprindelige bindingsvæk står smukt.

Indeni finder du mange originale detaljer og det skal bemærkes, at førstesalen er uudnyttet, så her er en glimrende mulighed for næsten at fordoble antallet at m2.

ET FINT FRITIDS- / HELÅRSHUS I SKIPPERBYEN - GODT BELIGGENDE


Indeholder:
Huset tilgås via hoveddør til en lille entré, der fører videre ind til husets spisestue. Herfra er der adgang til fordelingsgang, samt endnu en dejlig stue, hvor der er havkig. Fra fordelingsgangen kommer du til vaskerum med garderobeplads og videre til husets meget hyggelige badeværelse. Fra fordelingsgangen tilgås desuden et lille soveværelse med vindue til gårdhave, samt husets velindrettede køkken, hvor du finder et særdeles charmerende lille viktualierum, samt adgang til trapperum, der fører til husets uudnyttede førstesal. Husets gårdhave kan tilgås via køkkenet. Her finder du et praktisk, lille skur, der i dag anvendes som værksted/opbevaring.

Der er tilsluttet fjernevarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ-LIV
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.

Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.