Møllergade 29, 5960 Marstal

MARSTAL-HUS GODT BELIGGENDE MED DEJLIG HAVE OG ORIGINALE DETALJER

Her - midt i hjertet af Marstal med både bymidte og havn bogstavelig talt lige om hjørnet - ligger de hyggelige, små Marstal-huse og putter sig på rad og række i skøn stokrose-idyl.

Husene i kvarteret er populære både som helårs- og feriehuse - og omgivelserne er da også ideelle til hverdag såvel som ferie.

En sjældenhed er det dog at finde et hus i så uberørt stand som Møllergade 29. Her er det næsten, som tiden er gået i stå, da huset generelt helt har undgået skiftende tiders stilarter og fremstår med en lang række smukke og spændende originale detaljer, såsom døre, lofter, håndtag, låse, køkkenlåger mm.

Bag huset ligger en dejlig sydvendt have, usædvanligt stor for et byhus. Her er gamle frugttræer og sol fra morgen til aften

Ejendommen anvendes i dag som fritidshus.

Indeholder: Huset tilgås fra gaden eller via slippe til haven. Fra gaden træder du ind i entré, der til venstre fører til et vinkelformet rum, som er velegnet til soveværelse såvel som kontor/arbejdsrum. Til højre tilgås husets hyggelige stue og videre herfra til lille spisestue, hvorfra køkken, der indeholder spisekammer og har dør til haven, tilgås. Også husets master soveværelse tilgås fra spisestue og videre herfra husets badeværelse. Fra badeværelse kommer du videre til lille skur, der har udgang til haven.
Husets førstesal er uudnyttet.

Drømmer du om et renoveringsprojekt, hvor du får en masse stemningsfyldte biting med i købet, skal du tage et kig på dette farverige og maleriske hus, der nok trænger til en modernisering, men som dog er et overflødighedshorn af stemning og atmosfære.


Der er tilsluttet fjernevarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.
MARSTAL OG OPLAND
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder du et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder.
I Marstal har vi et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side

ÆRØ-LIV
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.