Fiolstræde 10, 5960 Marstal

RENOVERET BYHUS ET STENKAST FRA HAVNEN

Alle veje i Marstal fører til havnen - i hvert fald i den gamle bydel - og stemningsfulde Fiolstræde er ingen undtagelse. Her mærkes århundreders historie i en by, der har været og stadig er hjemstavn for søfart. Med lystbådehavn, strand og bymidte i behagelig gåafstand, er beliggenheden helt i top.

Ejendommen er opført i 1878 og udefra falder den godt ind i gadebilledet med rækker af idylliske skipperhuse.

Indeni fremstår huset ikke alene utrolig hyggeligt med lysindfald fra sprossede vinduer til både gården og gaden, men også smagfuldt gennemrenoveret og praktisk med rummeligt køkken-alrum, tre soveværelser og have med stor terrasse. Midt i huset luner brændeovnen huset op om vinteren.

ET FINT FRITIDS-/HELÅRSHUS GODT BELIGGENDE


Indeholder:
Der er adgang via hoveddør fra Fiolstræde til entré med trappe til førstesal og lille kælderrum, samt indgang til det vinkelformede køkken-alrum, med moderne køkken, stor spiseafdeling og sofaafdeling. Fra køkkenafdelingen er der adgang til den hyggelige byhave med terrasse og udhus. Endvidere tilgås husets spændende badeværelse herfra, samt et dejligt soveværelse med indbygget garderobe. På førstesalen mødes du af et rummeligt repos, der fører videre til en lys og luftig soveafdeling, hvor den hvidmalede skorsten naturligt laver en stemningsskabende rumdeler. Det andet soveværelse på førstesalen er bygget til kip med synlige bjælker og fremstår således både spændende og indbydende.


Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning (septiktank slettet) og vand fra Ærø vand.

Ejendommen fremstår både inde- og ude i pæn stand. Der er bla lavet nyt tegltag med undertag og veluxvinduer i 2008 samt renoveret /sandblæst og malet facade samt nye vinduer mod gaden fra 2017.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 75% belåning i kreditforening opnås. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.