Se det digitale energimærke

Langevrætte 12

, 5985 Søby Ærø

1 / 37
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
16
2885 KB
19
1050 KB


Pris
1.250.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 65.000
Brutto
i
5.588
Netto
i
4.660
Boligareal 145 m²
Grundareal 6,43 ha
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1977
Sagsnummer V18146
Ejendomstype Fritidslandbrug
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 193
Ejendomsværdiskat 568
Skorstensfejning 2018 28
Rottebekæmpelse 47
Tømning af septictank, anslået 80
Renovation, anslået 257
Landboforsikring 582
Ejerudgifter i alt 1.755

LANDEJENDOM I DEJLIGT OMRÅDE

På nordvest-siden af Ærø - umiddelbart i nærheden af Søby - finder du denne landejendom beliggende i et pragtfuldt område, præget af vækst såvel som af historie - tæt på vand og omgivet af natur.

I nærheden ligger f.eks. det smukke jagtslot 'Søbygaard' og den spændende højskole 'Vester Møllegård'. Området er også præget af nytænkning med både livsstilsbutikken 'Herremarken' og produktion af diverse produkter hos 'Sæberiet'.

Denne landejendom, med 144 m2 stuehus fra 1977, ligger midt i herlighederne. Med til ejendommen hører 6,4 ha jord, samt flere bygninger til erhvervsmæssig produktion. Endvidere er der på grunden en æblelund.

Ejendommen er præget af, at der igennem tiderne er bygget til den oprindelige del. F.eks. står det gamle charmerende grovkøkken med tilhørende opbevaringsrum stadig fra den allerførste bebyggelse i 1900. Stuehuset står stort set uændret fra det blev bygget - en rigtig 70er-perle - og førstesalen er klargjort til bebyggelse.

Indeholder:
Stuehuset kan tilgås via hoveddør til kæmpe-entré med trappe til førstesalen. Fra entréen tilgås husets køkken med udgang til gården og videre herfra til spisestue. samt grovkøkken med udgang til haven. Også den store stue, det praktiske badeværelse og de tre rummelige værelser tilgås fra entréen. Fra gården tilgås stald, maskinhal, samt mindre værksteder. Den tilhørende jord ligger dels lige overfor stuehuset, dels lige i nærheden ved Skelhave og Stenagre.


SØBY OG OPLAND
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierende område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår turisme-projekter. Samtidig huser Søby øens største og mest
innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg. Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod øst finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere og du finder øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler. Øvrige landsbyer tæt på Søby er Leby, der bl.a. huser øens populære private børnehave, og Skovby, Ærøs måske mest idylliske landsby.


OM ÆRØ
Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning