Vinkelstræde 11, 5960 Marstal

LYS OG VELHOLDT BOLIG I POPULÆRT KVARTER

Vi befinder os i hjertet af det oprindelige Marstal - men i en rolig gade med tilpas afstand fra bymidtens travlhed - hvor husene generelt er velholdte og meget eftertragtede.

Udefra præsenterer Vinkelstræde 11 sig som et charmerende byhus - og så snart du træder indenfor, byder både layout og lysindfald dig velkommen.

Ikke alene finder du store vinduer ud til gaden; der er også virkelig åbnet op mod haven med udgang fra både køkken og spisestue.
Den store træterrasse er et kæmpe plus, ligesom kælderen, der tilgås fra haven, da den indeholder grovkøkken, såvel som to yderligere rum, der snildt kan bruges som opbevaring eller værksted. Kælderens mange oprindelige detaljer er charmerende og man kan forestille sig, at her er brugt mange timer på at pusle med stort og småt.

Gennemrenoveret i midten af 90`erne og indflytningsklar. En ejendom - hvor man har vægtet kvalitet og rummelighed.

Et godt helårshus - som også er velegnet som feriebolig


Indeholder:
Huset kan tilgås fra gaden via hoveddør eller gennem en slippe, der fører til husets have. Hoveddøren fører ind til rummelig entré med en stor, flot trappe. Herfra træder du ind i den rummelige, lyse stue. Fløjdøre med glaspaneler fører dig videre ind i den store spisestue, hvor lyset på skønneste vis vælter ind ad den dobbelte fløjdør mod terrassen. Fra spisestuen kommer du til husets aflange og særdeles velindrettede køkken, som for enden har dør til haven. I gårdhaven mødes du af den originale nedgang til kælderen, der har god ståhøjde og naturligt lysindfald fra vinduer i de bagerste rum. Huset blev i 1995 gennemrenoveret - og køkken er efterfølgende blevet fornyet i 2016.

Haven domineres af den store træterrasse, men har ikke desto mindre også et skønt grønt område. Udgang via slippe til gaden er endnu et charmerende plus. Førstesalen tilgåes via trappe i entréen og her finder du rummeligt repos, stort badeværelse og to soveværelser.

Alt i alt en indflytningsklar bolig, der oser af, at man har vægtet kvalitet og rumlighed i såvel materialer som i layout.

MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den
anden side.

ÆRØ-LIV
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det endvidere været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!


Der er tilsluttet fjernevarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.