Kalkovnsvejen 3, 5970 Ærøskøbing

SPÆNDENDE BUNGALOW MED FANTASTISK BELIGGENHED

Tidløs gulstensbungalow med tegltag - højt beliggende med havudsigt - bygget i 1935 i begyndelsen af funktionalismen, hvor man typisk har formået at forene tidens tendenser med god byggeteknik.

Flot hus - med mange vinkler - spændende detaljer - der tilsammen er med til at give huset et klassisk og tidsløst udseende.

Typisk for 30'erne har en dygtig håndværksmester været indover, f.eks. med murværket, der er opført med stor omhu, så materialet kommer til sin fulde ret, og igennem hele huset er der anvendt imponerende kvalitetsmaterialer, såsom sildebensparket og terrazzogulve, indbyggede skabe, udskåret træ, stuk og fliser.

Huset er virkelig en perle, der skal ses!

Indeholder: Indgang via overdådig forhal. Til venstre originalt køkken med flotte, indbyggede skabe og lyst parketgulv - herfra videre adgang til viktualierum med sideindgang - og husets ovenud charmerende badeværelse med badekar, samt det store, smukke soveværelse med hjørnevinduer. Til højre husets imponerende flotte stue med stukloft og hjørnevinduer og adgang til terrasse - og herfra videre til en absolut dejlig spisestue med mørkbejdset parketgulv. Via imponerende trappe til førstesalen, der indeholder tre store soveværelser, det ene med tilstødende kammer, samt lille grovkøkken med indbyggede skabe. I husets kælder - der kan tilgås både fra køkken og fra udvendigt trappe på siden af huset - forefindes bryggers, samt flere rum, velegnet til værksted og opbevaring. Der er tilbygget sammenhængende skur og den skønne have er smukt anlagt og meget velholdt.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'. Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag . I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet- restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv og kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!Der er tilsluttet fjernevarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.