Kirkevejen 21, Ommel, 5960 Marstal

STILFULD EJENDOM I LANDSBYRAMMER

Tæt på den hyggelige og aktive Kleven Havn ligger denne dejlige ejendom - én ud af tre sammenhængende huse, oprindelig bygget til tre søstre - som den sidste i rækken.

Beliggenheden giver det bedste af alle verdener, havkig såvel som landsbycharme, og man undgår ikke at bemærke, at en af Ærøs populære cykel- og vandrestier går igennem dette pittoreske område. Lige nu er majsen høj - men når den er høstet er der flot udsigt til vandet ved Kleven.

Huset vender mod Kirkevejen, hvor den frugtbare og veludnyttede have med drivhus ligger, men tilgås fra Krovejen via en glimrende anlagt gårdhave.

Selve huset er moderniseret, sådan at lys og rumlighed udnyttes til fulde. En lang række oprindelige detaljer er bibeholdt, eksempelvis de smukke bjælkelofter, og de senere tilføjede elementer er smagfulde og passer til den oprindelige bygestil.

Alt i alt en veludnyttet og gennemtænkt ejendom, der overrasker med originalitet og stilfuldhed.

Er anvendelig både til fritidshus og som helårshus.


Indeholder: Huset tilgås fra gårdhaven via gang, hvor der til højre ligger stort værksted og til venstre en fordelingsgang, der fører til husets charmerende master soveværelse, det stilfulde badeværelse med gulvvarme og husets hjerte, det lyse og rummelige alrum, der udnytter hele husets dybde og indeholder åbent køkken, stor spiseafdeling med dobbelt terrassedør til gårdhave, samt opholdsstue med indbygget brændeovn og terrassedør til forhaven. Førstesalen tilgås via trappe i køkkenafdelingen og fører til et stemningsfuldt arbejdsum/kontor med kvist og havudsigt. Herfra tilgås to gode soveværelser, samt husets altan med skøn udsigt over landsbyen og området.

OM OMMEL:
Ommel er en landsby med næsten 300 indbyggere ca. tre kilometer nordvest for Marstal. Ommel har mange hyggelige smalle gader med gamle, pittoreske huse. Byen fremtræder med sin sluttede bebyggelse og krogede gader som en kompakt landsby. Det kan
næsten ikke blive mere autentisk end her.
Det tidligere missionshus er nu beboerhus og huser en aktiv beboerforening, der bl.a. sørger for fællesspisning og en række aktiviteter i løbet af året, såsom julemarkede og fastelavn.
Der er kro - der jævnligt serverer dagens ret til en billig penge - og sportsplads, samt nogle få erhvervs-virksomheder.
Byen ligger på en halvø med havnene Kleven og Strandbyen, hvorfra der tidligere blev drevet søfart og fiskeri. I dag benyttes havnene især af lokale og lystfartøjer og der arrangeres f.eks. årligt træf for smakkejoller.

OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.
Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde,
end den gængse.
Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.