Buegade 15, 5960 Marstal

RENOVERET HUS I HJERTET AF DET GAMLE MARSTAL

Det unikke gadenet et stenkast fra den livlige havn, de charmerende gamle huse side om side, stokroseidyl så langt øjet rækker - ja, dette er det gamle Marstal, som vi kender og elsker.

Buegade 15 er bygget i 1900 og falder godt ind i miljøet, velholdt og i særdeles god stand, i et område af byen, hvor mange af husene de senere år har fået et løft. Jo, det er i et evigt populært kvarter, vi her befinder os.

I det øjeblik du træder indenfor i dette gulkalkede hus på 102 m2, opdager du, at her er der taget hånd om hver detalje under renoveringen - og dog er husets oprindelige sjæl bibeholdt. Fremhæves må flot køkken/spisestue, som strækker sig i hele husets bredde, hvor der er lagt vægt på, at der mageligt kan sidde mange omkring spisebordet.

Den ugenerte have er virkelig rummelig for en byhave. Og på den veludnyttede førstesal, er der blevet plads til 3 gode værelser. Overalt vælter lyset ind i rummene.

En ejendom perfekt til både helårs- og fritidsbolig.

Indeholder:
Huset tilgås via hoveddør eller via en bred og rummelig slippe ved siden af huset, hvor der under halvtag er plads til både haveredskaber, cykler og værktøj. Fra hoveddøren træder du ind i entré, der fører videre ind i en rummelig fordelingsgang, hvor du mødes af en flot trappe til førstesal. Fra gangen tilgås det dejlige badeværelse, samt husets imponerende køkken/spisestue, hvor der virkelig er kælet for detaljerne også mht. materialevalg og layout. Den aflange have tilgås fra køkkenet - og her kan man altid finde en plads i solen i løbet af dagen. Fra køkken/spisestue kommer du videre til husets stue, der ligger ud til gaden, så man kan følge med i gadens leben. På førstesalen, der er bygget til kip, finder du repos med skabsplads, husets smukke forældresoveværelse med god plads til garderobe, samt to værelser af god størrelse.

Ejendommen er blevet renoveret i perioden 2015-2017 - med bla. Ikea køkken fra 2015 med hårdehvidevarer, lavenergi vinduer og dører fra 2016, hulmursisolret i 2017, stueetage omdannet til stue, køkken alrum, hvidpigmernerede trælofter i stueetagen, slidstrærk laminat gulv i steuetagen, klinker i bad og entre, nye paneler, dørrammer og dørkarme, alle vægge afrensede - opsat nyt tapet / fillm og herefter malet. 1 sal renoveret - med nyindrettet soveværelse og to værelser, nye dører, kamre og fodpaneler samt indbygget skab i gang. Vægge tappeterset og malet. Nye rullegardiner på alle husets vinduer.

Alt i alt en ejendom, der imponerer ved sin gennemførte renovering - alt fremstår lækkert og velgennemtænkt.


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.