Ommelsvejen 7, 5960 Marstal

DEJLIGT BYHUS TÆT PÅ VANDET

Beliggende på hjørnet af Ærøgade og Ommelsvejen glimrer dette lille byhus - der i dag anvendes som fritidshus - ved sin beliggenhed ganske tæt på Marstals hyggelige og livlige bymidte, såvel som skole, pasningstilbud, indkøb og gratisbus - samt til god badestrand, badebro og ophalerplads til både. Her kan man også sidde på "Muddes bænk" og nyde udsigten over ø-havet. Ved stranden her - er der også lille grillplads.


Huset, der er bygget i 1903, er løbende vedligeholdt og har et praktisk layout, samt en stort set vedligeholdelsesfri gård, da det meste af området bag huset er anlagt til pragtfuld terrasse. I gården ligger desuden en overdækket carport.

Ejendommen kan anvendes både som helårs- og fritidshus.


Indeholder:
Indgangen til huset tilgås via havelåge i Ærøgade. Det første, der møder dig, er en rummelig fordelingsentré, hvor der til højre ligger husets master soveværelse med god plads til opbevaring. Ligeud ligger husets stue, med plads til såvel spisebord som de bløde sofaer, da stuen er i hele husets bredde. De 4 vinduer mod gaden sørger for et dejligt lysindfald, såvel som et kig til gadens leben. Også husets badeværelse tilgås fra entréen, ligesom det fortrinlige køkken, der har plads til spisebord. Fra køkkenet er der trappe til husets førstesal, hvor der ligger to værelser. Disse er ikke moderniseret samtidig med resten af huset, men de har en god størrelse og fungerer efter hensigt.

MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.


ÆRØ-LIV
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.

Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-
restauranter.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!


Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.