Ramshalen 9, 5970 Ærøskøbing

EJENDOM PÅ MIDTØEN - MED UDSIGT TIL ÅBNE MARKER

Vi befinder os i Tranderup, der ligger midt på Ærø.
Tranderup udmærker sig ved at være en rigtig aktiv lille landsby med over 350 indbyggere. Her finder du en af øens populære små købmænd, med gode åbningstider, her ligger en af øens større arbejdspladser, Ærø Efterskole, her finder du en romantisk, lille kirke, samt hele øens velbesøgte genbrugsstation. Tranderup hænger sammen med Vindeballe, hvor du bl.a. finder Vindeballe Kro. En rask gåtur og du kommer til Ærøs mest populære natur-turistmål, Voderup Klint.

Ejendommen, Ramshalen 9, er opført i 1852 og ligger som det sidste hus mod syd, inden byskiltet indikerer, at du nu bevæger dig ind i landbrugsareal. Således ligger ejendommen på en ganske fredelig vej, omgivet af grønt og åbne marker - og den har da også de seneste år været anvendt som sommerhus.

Det er kun stueetagen på 77 m2, der benyttes til beboelse, men rumfordelingen er god. Ejendommen trænger flere steder til en kærlig hånd og/eller modernisering, men den fungerer i den tilstand, den har i dag, både som fritids- og helårsbolig.

Indeholder: Huset tilgås via hoveddør fra haven eller via siden af huset til bryggers. Fra hoveddøren kommer du ind i en fordelingsentré, som til venstre fører videre til tre soveværelser af god størrelse, samt et stort, velholdt badeværelse i centrum af huset. Til højre træder du ind i en stor vinkelstue med vinduer til haven - og videre herfra ind i husets rummelige køkken med plads til spisebord. Videre fra køkkenet ligger bryggers med plads til fryser og med udgang til indkørsel. For enden af indkørslen ligger et stort, overdækket skur.
Haven har en god størrelse.

MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære overnatningssteder. Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger.
Tæt på ligger øens måske mest populære natur-turistmål, Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger og kæmpevindmøller, der forsyner øen med vindenergi; i umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

OM ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'. Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.