Øster Bregninge 22, 5970 Ærøskøbing

SYDLANDSK STEMNING I DEN BLOMSTRENDE LANDSBY

Nogle ejendomme skal ses, før man kan tro på, hvor hyggelige de er. Ø Bregninge 22 er en af de ejendomme.

Udefra præsenterer den sig smukt ud til landevejen med klassisk dansk bindingsværk og buede glasruder – men blot en hurtig tur igennem haven, så afslører omgivelserne sig nærmest sydlandske, med flere terrasser i forskellige højder og med hele to annekser, hver med deres terrasse.

Overalt findes spændende løsninger – der er virkelig kælet for detaljerne - og i det hele taget er det en fantastisk blomstrende og frugtbar have, der omgiver dette søde og idylliske hus.

Indenfor er ejendommen gennemrenoveret og her går de velgennemtænkte løsninger igennem huset som en rød tråd, sådan at det udover at være praktisk, også fremstår både hyggeligt og rart.

ET GODT HELÅRSHUS - SOM OGSÅ ER MEGET ANVENDELIGT SOM FRITIDSBOLIG EVT. MED UDLEJNING.

Indeholder:
Indgang via entré med adgang til toilet ligeud og til højre et værelse med direkte adgang til terrasse. Husets badeværelse tilgås fra dette værelse. Til venstre i entréen forefindes adgang til skønt køkken med plads til spisebord. Herfra videre til dejligt grovkøkken/bryggers med udgang til have. Fra køkkenet tilgås husets stue og videre herfra et rummeligt soveværelse med udgang til have. I haven finder du de to hyggelige annekser/udhuse. Det ene har to etager, hvoraf stueplan indeholder værksted og 1. sal indeholder et stort rum, der tilgås fra terrasse. Det andet ligger i havens hjørne. I alt er der fire terrasser og der er plads til parkering ved siden af huset. Den store terrasse som vender øst/syd har stor markise, med motordrevet ud- og indrulning, som dækker hele terrassen (ca 30m2). Køkkenet er et BIGA køkken fra 2013 - her blev samtlige hårdehvidevarer udskiftet og gulv brækket op i køkken og stue - godt isoleret og med gulvvarme.

Ejendommen har fuldautomatisk træpillefyr med automatisk rensning og askeudtag. Efterses og renses kun 2 gange om året - ca kr. 1.000 pr gang - men kan gøres af ejeren selv. Der er desuden solcelleanlæg fra 2013 som producerer ca 9.000 kwh pr. år. Der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Bregninge Vandværk.

Udlejning.
Ejendommen udlejes i dag ved FERIEPARTNER.


En virkelig perle, der skal ses!

OM BREGNINGE
Bregninge er en rigtig dejlig landsby på det vestlige Ærø med ca. 200 indbyggere - overvejende bebygget på begge sider af landevejen, med enkelte beboede sidegader.

I 2010 fik Bregninge status af ’Blomstrende Landsby’ som den første i Danmark, som resultat af det stærke landsby-sammenhold og det gode naboskab, der præger beboernes livsførelse. Blomsterne sidder bogstaveligt ved byskiltet, så turister og andre kan se, at her kører man ind i en aktiv landsby. Her er man gode til at skabe udvikling og sammenhold.

I Bregninge finder du udover en spændende åben vejkirke, også gæstgiveri, populær butik, samt beboerhus og landsbyen er de sidste år blevet rigtig populær hos børnefamilier.

OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting ’Perlen i Øhavet’.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.