Marstalsvejen 37, Ommel, 5960 Marstal

Naturen får plads på en af Ærøs mest attraktive strandgrunde.

Få dage er ens på denne grund, der med sine 19.805 m2 rummer et liv ved vandet, på marken og base med udsigt over Halmø og Strynø.

Denne potentielleøko-gård står på en af Ærøs flotteste grunde og venter på at blive omdannet til naturskøn feriegård eller selvforsynende husmandssted.

Få dage er ens på denne grund, der med sine 19.805 m2 rummer et liv ved vandet, på marken og base med udsigt over Halmø og Strynø.

De 4 tønder land har ikke været konventionelt dyrket i mange år og står med smukt naturhegn til naboen der udover ro giver faunaen gode livsbetingelser.

Grunden ligger lidt uden for landsbyen Ommel (www.ommelsamvirke.com <>), med kun 3 km til Marstal. Ommel er den største landsby på Ærø og har 2 havne, med gode muligheder for sejlads og en tur til badestranden. Den gamle gård står klar til ud- eller tilbygning, men her vil også kunne bygges helt nyt for jer, der ønsker det.

Vil I leve i pagt med naturen, Ommels lystfiskermiljø eller Marstals maritime liv så tilbyder denne grund muligheden for et roligt, og afvekslende liv enten på fuld tid eller stedet kan bruges som diamentral afveksling fra et travlt arbejdsliv, når I holder ferie eller fri. For børn vil dette sted give en fantastisk mulighed for direkte og autentisk kontakt med naturen og ikke mindst øhavets mange muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.