Markgade 18, 5960 Marstal

IDYLLISK SKIPPERHUS I EN AF MARSTALS SMUKKESTE GADER

FLOT BYHUS I MARSTAL Markgade er en af de allerførste gader, der åbenbarer sig i den gamle bydel i Marstal – og det er da også en af de kæreste gader, man kan tænke sig – endda ensrettet fra byens hyggelige torv, der er godt på vej til at blive skipperbyens nye samlingssted for lokale såvel som gæster.

Huset præsenterer sig flot - og hyggelig - og er løbende renoveret, hvilket gør det let at holde både inde og ude. Der er desuden er der solrig gårdhave.

Ejendommen er holdt i sin oprindelige gamle stil - gamle vinduer, smuk restaurering af dør, samt farvevalg - og opnået "Snorre-prisen" i 2008

Et fint lille hus - meget velegnet som fritidsbolig.


Ejendommen, der i dag anvendes som fritidsbolig, har indgang både fra gaden og via slippe til hyggelig gårdhave.

Ejendommen er fra 2007 blevet renoveret - med entré, badeværelse med bruser og gulvvarme, gennemgående stue i åben forbindelse med spiseplads, køkken, hvorfra der er udgang til hyggelig gårdhave, hvor der ligeledes er et godt baghus. På 1. sal er der 1 stort soveværelse med godt lysindfald.

Ejendommen er velegnet som fritidshus eller til den "lille familie"


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med færge, coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.