Se det digitale energimærke

Øsemarksvej 6

, 5970 Ærøskøbing

1 / 43
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
14
2665 KB
20
107 KB
18
1032 KB
25
1749 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 256 m²
Udhus 33 m²
Grundareal 4.739 m²
Værelser 6
Antal plan 2
Byggeår 1801 /2010
Sagsnummer V18115
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 197
Ejendomsværdiskat 608
Renovation 248
Skorstensfejning 28
Rottebekæmpelse 26
Tømning hustank 75
Husforsikring 483
Ejerudgifter i alt 1.665

DRØMMEN OM ET HUS PÅ LANDET

På Øsemarksvej ligger dette dejlige renoverede landsted, ombygget så det kan huse mange. Så går du med en drøm om plads til storfamilien - finder du rammerne her.
Ejendommen er bygget i år 1801 - blev renoveret i 2010 og er løbende vedligeholdt. Der er lagt vægt på, at selve huset skulle føles rummeligt og rart og rengøringen skulle være praktisk. Dette afspejles både i layout og materialevalg.
Jorden omkring huset er omlagt til økologi og udover plads til nogle dyr, er der stor have og en dejlig lund, hvor du finder bl.a. de berømmede langpærer.
Gården ligger lige i nærheden af Ærøskøbing og gratisbussen stopper 'oppe på vejen'. Her er du 'rigtig' på landet - dog uden den 'landlige lugt', da der ikke er konventionelle landbrug i nærheden - og alting er stort set lige om hjørnet.
F.eks. er der gåafstand til en af Ærøs bedste og største sandstrande ved Borgnæs og i området er der anlagt sti-system, så du kan gå ad en smuk rute til Ærøskøbing udenom amtsvej.
Øsemarksvej er indbegrebet af 'landlig idyl' - du finder huset på en bugtet vej med udsigt til græssende dyr på marken. Og mange morgener brygger mosekonen i det inddæmmede nor, hvor både dyre- og fugleliv er rigt og naturen føles gavmild.

Indeholder: Du ankommer til huset via en dejlig indkørsel placeret imellem den store have og den frugtbare lund.
Den flisebelagte entré er ualmindelig rummelig med plads til store skabe. Her finder du trappen til den ene halvdel af førstesalen med to store, lyse soveværelser.
Entreen fungerer også som fordelingsgang til to dejlige værelser og huset skønne åbne køkken med plads til langbord - og stue med rigelig plads til hele familien at slænge sig.
Fra køkken / alrum er der udgang til træterrasse med udsigt til have, mark og det bakkede landsskab i baggrunden.Fra alrummet kommer du til husets store flisebelagte bryggers, med vask og plads til fryser og vaskemaskiner.
Husets to gode badeværelser ligger i denne ende af huset.
Fra bryggerset er der udgang til gården, samt trappe til den anden del af førstesalen, med yderligere to store soveværelser.
Det skal bemærkes, at førstesalen er særdeles lys og lækker, med store tagvinduer, brede lysninger, hvidmalede vægge og behagelige trægulve. Førstesalen er konstrueret således, at den midterste væg kan fjernes, hvis man ønsker stort familierum i stedet for to værelser.
Alt i alt en ejendom, der overrasker på alle måde, da den er så velgennemtænkt inde som ude. Her er der lagt vægt på, at detaljerne er i orden - og at rummenes funktioner kan varieres alt efter behov.

Om Ærøskøbing:

Den næststørste by er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er ligeså unikt som byen er det, eftersom der aldrig er givet tilladelse til et decideret industriområde; og man glædes - sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.
Landsbyerne tæt på Ærøskøbing er Lammehusene, Leby, Skovby og Stokkeby - idylliske, små byer, der bare venter på at blive opdaget af nye familier, på udkig efter landsby-idyl og billige huse.
På Ærøs nordøstlige side finder du bugtende kyster med lavt farvand og mange små sandstrande. Her finder du Borgnæs - og fortsætter du ad landevejen, finder du en lang række huse, flere med udsigt over det enestående øhav.
Ærø er kendt for at være forgangsland for alternativ energi: Solpaneler, halm- og pillefyr og vindmøller spredt ud over øen, så der også er international interesse og mulighed for AE-turisme.
Endvidere har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud.
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning