Se det digitale energimærke

Hovedgaden 47

, 5960 Marstal

1 / 37
NYHED
1 / 1
NYHED
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
13
2523 KB
25
2694 KB


Pris
450.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Udbetaling 25.000
Brutto
i
2.046
Netto
i
1.704
Boligareal 52 m²
Udhus 12 m²
Grundareal 81 m²
Værelser 2
Antal plan 2
Byggeår 1875
Sagsnummer V18102
Ejendomstype Fritidshus
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 175
Ejendomsværdiskat 233
Renovation 257
Rottebek. ansl 13
Husforsikring 887
Ejerudgifter i alt 1.564

STRÅTÆKT IDYL MED LÆKKERT LAYOUT

Drømmer du om landsbyidyl? Så er Ommel måske svaret!

Ikke alene finder du her det sociale sammenhold, som er så typisk for en landsby i trivsel: Fællesskab, foreningsliv, lokalt engagement, netværk og tryghed - her finder du også de fysiske rammer, såsom denne absolut dejlige stråtækte lille perle fra 1875.

Ejendommen er opdelt og det er de 52 m2 i højre gavl - plus næsten 50 m2 flisebelagt gårdhave med hyggeligt udhus - der nu kan blive dit.

Her får du hvidkalket liebhaverbolig med sprossevinduer og stråtag i et scenarie som taget ud af et nostalgisk maleri.

ET SØDT FRITIDSHUS - som også kan anvendes som helårshus.


Huset ligger på hjørnet af Hovedgaden og Kirkevejen i et meget åbent miljø og anvendes i dag som udlejningsbolig.

Det tilgås via entré med trappe til førstesal, adgang til badeværelse og til husets dejlige køkken alrum, der strækker sig i hele husets dybde og som fremstår rummeligt med plads til spisebord, sofamiljø, læsekrog - og oveni er det et aldeles hyggelig rum med lysindfald fra sprossevinduer.

I det ene hjørne finder du køkkenet, hvor der pga. det funktionelle layout er blevet plads til det hele.

Gårdhaven tilgås fra en lille dør for enden af køkkenområdet - husk at dukke dig, når du går igennem - og her åbner sig en henrivende gård med et bedårende udhus, der i dag anvendes som bryggers/værksted. Kvadratermetrene på badeværelset er veludnyttede, sådan at der er plads til det hele - og det fremstår moderne og lækkert. Førstesalen er - udover repos med god garderobeplads - et luftigt og stort rum til kip med kvist.

Alt i alt er Hovedgaden 47 en bolig, hvor charme og landsbyidyl er kombineret med funktionalitet, kvalitet og god stil!

OM OMMEL:
Ommel er en landsby med næsten 300 indbyggere ca. tre kilometer nordvest for Marstal. Ommel har mange hyggelige smalle gader med gamle, pittoreske huse. Byen fremtræder med sin sluttede bebyggelse og krogede gader som en kompakt landsby. Det kan næsten ikke blive mere autentisk end her. Det tidligere missionshus er nu beboerhus og huser en aktiv beboerforening, der bl.a. sørger for fællesspisning og en række aktiviteter i løbet af året, såsom julemarked og fastelavn. Der er kro - der jævnligt serverer dagens ret til en billig penge - og sportsplads, samt nogle få erhvervs-virksomheder. Byen ligger på en halvø med havnene Kleven og Strandbyen, hvorfra der tidligere blev drevet søfart og fiskeri. I dag benyttes havnene især af lokale og lystfartøjer og der arrangeres årligt træf for smakkejoller.

OM ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.
Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning