Se det digitale energimærke

St. Rise Skolevej 8

, 5970 Ærøskøbing

1 / 55
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
16
3685 KB
19
1058 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 123 m²
Kælderareal 70 m²
Garage 20 m²
Carport 35 m²
Grundareal 1.900 m²
Værelser 4
Antal plan 2
Byggeår 1964
Sagsnummer V18098
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 653
Ejendomsværdiskat 358
Renovation 248
Skorstensfejning 41
Rottebek. ansl 18
Husforsikring 324
Ejerudgifter i alt 1.643

FUNKTIONELT FAMILIEHUS MED FLOT UDSIGT

Klassisk etplanshus fra 1964 - optimalt udnyttet og perfekt indrettet, f.eks. til den aktive familie, der foretrækker at have det hele tæt på, i et praktisk og funktionelt hus med velindrettede kvadratmeter.

Godt beliggende i den driftige landsby midt på øen: St. Rise - med udsyn over mark og hav, i cykelafstand til den børnevenlige Risemark strand og meget tæt på offentlig transport. Fra spisestuen kan synet af smukke St. Rise kirke nydes og i klart vejr kan man se helt til Als.

Huset ligger i et dejlig roligt kvarter og er bygget med familielivet for øje. Dette viser sig i den store udestue, den rummelige kælder med både værksted og værelser - og i den store have, der er nem at holde. Samtidig er der i indkørslen et stort overdækket område med plads til to biler og bagved et rummeligt redskabsskur.

Alt i alt et dejligt hus med masser af lysindfald fra kæmpestore vinduespartier, og med et påfaldende praktisk layout - i nuværende stand lige til at flytte ind i, men samtidig nemt at modernisere.


Indeholder:
Huset er på 123 m2 plus kælder på 70m2. Det tilgås via en stor fordelingsentré, der fører ind i to meget rummelige soveværelser, et hyggeligt vinkel-køkken med indbyggede skabe, badeværelse med badekar, samt vinkelstue med dobbelt glasdør og udgang til den imponerende store udestue med den dejlige udsigt. Også husets kælder tilgås fra entréen. Kælderen indeholder værksted og disponible rum.

Ejendommen ligger på stor grund - 2 matrikker - hvoraf den ene er en byggegrund, som evt kan frasælges senere, men følger med i denne handel.

Der er oliefyr, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Rise Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitutOM ST. RISE

Landsbyen St. Rise ligger midt på Ærø med ca. 5 km til Ærøskøbing, ca. 8 km til Marstal og ca. 14 km til Søby og der er gode og gratis busforbindelser til øens øvrige byer og landsbyer. Den forholdsvis korte afstand med bus til skole, indkøb mm - aktiviteterne i gåafstand - gør det særligt attraktivt at bo i dette område. Naturen er også nær - ca. 5 km til den populære Risemark Strand ved Østersøen, som også byder på gode fiskemuligheder og der er ophaler-plads ved Dunkærmark.

I landsbyen findes en af øens banker, et plejehjem, øens populære bryggeri, idrætsanlæg-boldbane-multibane-sportsaktiviteter, dagplejernes hus, øens jobcenter mm. Bussen stopper næsten ved døren - så gode og gratisbus til både Ærøskøbing og Marstal.

OM ÆRØ:

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning