Marstalsvejen 15, 5960 Marstal

UDSIGT TIL Ø-HAVET

Charmerende autentisk fiskerhus, er nu til salg, i landsbyen Ommel - tæt på Strandbyen havn med den fineste badestrand og hyggeligt lokalmiljø.

Hvis drømmen er et hus / sommerhus med meget lidt pasning ude - kombineret med en ugenert terrasse med panoramaudsigt over Halmøsund og videre mod Tåsinge og Langeland - bør du se denne lille perle.

Indeholder: Entré, hyggeligt køkken, lille stue, bad, i alt 2 soveværesler - og den uudnyttede 1. sal giver mulighed flere værelser.

I den lille forhave er der plads til bilen i den ene side af haven.


Huset indeholder entre, med opgang til uudnyttet loft. Loftet har et stort potentiale, da det kan inddrages til bolig, hvorfra udsigten om muligt bliver endnu bedre. Fra entréen er der indgang til værelse samt hyggeligt køkken med brændeovn og spiseplads, samt udgang til lukket charmerende gårdhave med den enestående udsigt. Fra køkkenet er der indgang til stuen og soveværelset der ligger ved siden af. I forbindelse med entréen / køkkenet er der etableret badeværelse med brus og toilet.

Der er el-varme, brændeovn samt varmepumpe (luft/luft). Tilsluttet offentlig spildevandsrensning (septiktank er sletltet) og der er vand fra Ærø Vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Ommel:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra. Ommel har beboerhus og "godt naboskab" - se mere på følgende link til - OMMEL SAMVIRKE. www.ommelsamvirke.com

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.