Se det digitale energimærke

Pilebækken 27

, 5970 Ærøskøbing

1 / 37
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
13
2400 KB
24
2372 KB


Pris
695.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 35.000
Brutto
i
3.144
Netto
i
2.619
Boligareal 77 m²
Grundareal 70 m²
Værelser 3
Antal plan 2
Byggeår 1905
Sagsnummer V18093
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 341
Ejendomsværdiskat 333
Renovation 248
Rottebekæmpelse 15
Husforsikring 282
Ejerudgifter i alt 1.220

Ren stokrose-idyl i Eventyrbyen

På hjørnet af smukke Pilebækken og romantiske Østergade finder du dette bedårende, lille byhus, på blot 77 m2, som i dag anvendes som udlejningshus.

Med bymidten lige om det ene hjørne og den skønneste natur om det andet, dejligt badevand i slentre-afstand og cykel- og vandresti lige forbi huset, er det næppe en overdrivelse at kalde beliggenheden noget nær ideel, hvad enten boligen skal anvendes som helårseller feriebolig.

Et nemt, lille hus at holde og spændende indrettet med finurlige løsninger, som det nu hører sig til i et hus af denne type. Stuen føles rummelig - med charmerende sprossevinduer ud til Østergade - og det samme må siges om førstesalen, som er ét stort rum
til kip med to store kviste. I køkken og badeværelse er der ovenlys - en detalje, der understreger den i forvejen spændende indretning.

Den lillebitte sydlandske gårdhave føles som et rum i sig selv - med åbent til himlen og vin klatrende op ad muren.

Indeholder:
Indgang fra Pilebækken til entré med indbygget skab. Herfra videre til husets lyse stue, hvorfra der er adgang til kammer med alkove, samt trappe til husets store, lyse soveværelse på 1. sal. Fra stuen kommer du videre til en lille spisekrog, inspireret af café-miljøet, og videre herfra ud til husets lille, men velgennemtænkte køkken. Fra køkkenet er der adgang til gårdhave, hvor der ligger et lille skur med vaskemaskine, og et farverigt badeværelse med badekar.

Et rigtig sundt og spændende byhus - bygget i 1905 - anvendeligt til den lille familie eller som fritidshus.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmetrestauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.

Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'! 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning