Havnevejen 8, 5985 Søby Ærø

REGULÆRT HUS - MIDT I VIRKELYSTNE SØBY

Hus fra 1955 med masser af muligheder - med stor have, hvor den ene halvdel er frugtbar køkkenhave. Huset er trukket et godt stykke fra hovedvejen, så der er ingen trafik forbi, og det ligger med udsigt til det dejligste grønne område.

Ærøs travleste havn, med færge til Faaborg og Fynshav, ligger lige om hjørnet - og både indkøb, offentlig transport, sandstrand og den skønneste natur ligger i umiddelbar nærhed.

Indeholder: Husets beboelse er på ca. 102 m2 og der er mulighed for at indrette yderligere familierum/værelser på førstesalen, hvor over 50 m2 står uudnyttet. Endvidere et lille udhus, velegnet til cykler, redskaber mm. og plads til at parkere ved siden af huset.
Der er adgang til huset via trappe til hoveddør og kælderdør. Hoveddøren fører ind i fordelingsgang, der giver adgang til autentisk køkken med trappe til kælder. Køkkenet har udsigt over grønt område. Derudover leder gangen ind i to lyse en suite stuer med udsigt over haven - velegnede til henholdsvis spisestue og opholdsstue/familierum - samt master soveværelse med indbyggede skabe, badeværelse og trappe til 1. sal.
På 1. salen findes et uudnyttet område, samt to værelser af god størrelse, hvorfra der er havkig.
Den charmerende kælder indeholder viktualierum, vaskerum, værksted, samt yderligere to rum af god størrelse.

En pænt hus i tre plan, beliggende i grøn og hyggelig oase - tæt på Ærøs travleste industriområde.


OM SØBY
Søby er Ærøs port til Europa. Herfra udgår de to færgeruter til henholdsvis Fynshav på Als og Faaborg på Fyn. Her har Ærøs fiskerflåde hjemme. Og her ligger øens største arbejdsplads, Søby Værft, som skaber liv og aktivitet i den lille by.

Søby byder på dejlige sommerminder for børnefamilier, med en udfordrende legeplads på havnen, centralt beliggende minigolfbane og en strand med klart vand, sandbund og badebro om sommeren.

Husene putter sig op ad den stejle bakke. Her ligger den lille, smukke kirke, et populært bageri, brugsen, cykeludlejning, bodega, ferielejligheder, B&Bs, møbelbutik og café på havnen med udsigt til det travle miljø. På toppen af bakken knejser Søby Mølle, der betragtes som byens vartegn.
Omdrejningspunktet i Søby er havnen, der hilser gæster fra vandvejen velkommen med sine to smukke og karakteristiske fyrtårne og lystsejlerne kan glæde sig over en moderne marina med pragtfuld udsigt over øhavet.

OM ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.