Moseager 19, 5970 Ærøskøbing

Velholdt og rummeligt parcelhus i roligt kvarter

Stilrent og meget velholdt parcelhus fra 1981 i to plan - perfekt til den store familie, der ønsker at bo et trygt og sikkert sted, med god plads til at boltre sig på, både indenfor og udenfor - og endda med frit udsyn til mark fra den ugenerte have.

Hus og garage er opført i klassisk brun mursten og det gennemgående materialevalg inde i huset såvel som udenfor gør, at det fremstår evigt moderne. Samtidigt bærer det præg af at være særdeles velholdt ude som inde - og ændringer og forbedringer, der er lavet igennem tiderne, er holdt i samme stil og gode kvalitet, som da det oprindeligt blev bygget.

Alt i alt et stilsikkert helhedsindtryk af et hus fyldt med gode kvaliteter.

Indeholder: Huset er på 198 m2 plus garage på 19 m2 med elektronisk port. Der er adgang til huset via to indgange, begge placeret i indkørslen. Den ene indgang åbner op til entréen, der fører videre ind til husets rummelige stue.
Fra entréen er der også adgang til husets ene badeværelse ud af to. Det andet badeværelse ligger på 1. sal og begge udmærker sig ved klassisk materialevalg i fliser og vask/toilet, så de i stil kunne være indrettet i dag.
Den anden indgang er overdækket og kan tilgåes fra garagen. Den fører ind i et stort og praktisk bryggers, som igen fører ind i stuen, samt det store og velindrettede køkken med god plads til stort spisebord.
Der er udgang til haven fra både køkken og stue - til en flisebelagt vestvendt terrasse, hvorfra der kan nydes de mest fantastiske solnedgange over markerne.

Stuen udmærker sig ved at have indgang til alle rummene i stueetagen - også de to rummelige soveværelser i sydgavlen - samt trappe til 1. sal - og stuen føles derved som husets hjerte - indrettet med flere hyggelige områder til at sidde i.

1. salen indeholder et kæmpestort familierum, med plads til både de dybe sofaer såvel som det store skrivebord. 'Sy-rummet' ved siden af fungerer både som arbejdsrum, garderobe og fordelingsgang til husets store forældresoveværelse, samt soveværelse og bad/toilet.

Rundt om huset er både skur og muret garage, som giver gode opbevaringsmuligheder. Både indkørsel, forhave og baghave er anlagt rigtig flot, med græsplæne, bede, fliser og læ-vægge. Både den lange flisebelagte terrasse og baghaven ligger ugenert og dejligt i læ og kan danne ramme om skønne udendørsaktiviteter store dele af året.

Moseager, et af de 'nye kvarterer' i Ærøskøbing, ligger tæt på byens idrætshal og ride-klub og i gåafstand til busforbindelser til øens øvrige byer. Tæt på er indkøbsmuligheder og færge til fastlandet, såvel som Ærøskøbings historiske, gamle bydel - og lystbådehavnen, naturen og hele to dejlige strande - Borgnæs- og Vesterstrand - er blot en cykeltur væk.

ÆRØSKØBING

Ærøskøbing er Ærøs nærststørste by og kaldes i folkemunde for 'Eventyrbyen'.

Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er ligeså unikt som byen er det, eftersom der aldrig er givet tilladelse til et decideret industriområde; og man glædes - sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

OM ÆRØ:

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.