Langeagre 16, 5970 Ærøskøbing

Feriehus i naturskønt område - med marker til alle sider

Feriehus i naturskønt område - med marker til alle sider.


Henrivende hus mellem Ærøskøbing og Marstal - afsidesliggende midt i det smukkeste naturområde med udsigt over bugtende landskab. Her er muligt at finde absolut ro - samtidig med at alle Ærøs herligheder er indenfor ganske få kilometer.

Huset er renoveret og godt indrettet med mange sovepladser, stort moderne køkken med direkte adgang til den skønneste østvendte morgenmadsterrasse og et hyggeligt aktivitetsrum med billardbord.

Alt i alt et hus, hvor vægten er lagt på hyggeligt samvær - med mulighed for at trække sig tilbage til eget område.


Indeholder: Huset er på 147 m2 plus garage på 37 m2 med plads til både bil, cykler og brænde. Der er adgang til huset via to indgang. Den ene placeret i gavlen førende ind i bryggers og videre til en fordelingsgang med adgang til køkken, et stort soveværelse, et dejligt badeværelse med vaskemaskine og et hyggeligt aktivitetsrum med billardbord, bar og skønt lysindfald fra dobbelt terrassedør.
Den anden indgang fører via entré til husets rummelige, lyse stue, hvorfra der er tilgang til endnu et soveværelse, samt køkken. Køkkenet er husets hjerte - med brændeovn, spisekrog og direkte adgang til alletiders terrasse. Husets største soveværelse tilgås fra køkkenet.

Huset ligger på en dejlig stor grund, haven er hyggelig og indeholder en flisebelagt terrasse med udendørs vask, praktisk til rengøring af fisk mm. Et stort, praktisk værksted tilgås udefra med dør fra gavlen.

OM MIDT - ØEN
Umiddelbart efter landsbyen Lille Rise, som ligger på skrænten af en høj bakke, der går ned til Frydendal, ligger Langeagre. Her åbenbarer sig en fantastisk udsigt - et af de smukkeste syn på Ærø. I umiddelbar nærhed er området Gråsten Nor - i noret findes formentlig Danmarks største bestand af den fredede orkidé, Maj-Gøgeurt - og Drejet, der er et yndet område for lystfiskere.


OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Øen er et velfungerende og moderne samfund, med feriegæster fordelt over hele året. Om sommeren sker der en mangedobling af indbyggertallet, når turisterne drages mod ølivet og de mange sommerlige aktiviteter, de gode spisesteder, de mange kilometer kyststrækning og de fantastiske cykel- og vandreruter.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker oplevelser udover de gængse.

Ja, drømmen er virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.