Se det digitale energimærke

Rolighedsvej 9

, 5960 Marstal

1 / 31
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
12
2023 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 163 m²
Kælderareal 40 m²
Carport 16 m²
Udhus 6 m²
Grundareal 390 m²
Værelser 4
Antal plan 3
Byggeår 1933 /1983
Sagsnummer V18040
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 369
Ejendomsværdiskat 517
Renovation 257
Skorstensfejning 27
Rottebekæmpelse 21
Husforsikring 409
Ejerudgifter i alt 1.600

RØDSTENSVILLA / FRITIDSHUS MED STRAND FOR ENDEN AF VEJEN

Godt beliggende på Rolighedsvej - med blot ca 100m til strand, bådophalerplads og badebro - som ligger for enden af vejen. Desuden ligger skolen, indkøb mm rundt hjørnet - så alle herlighederne er i gåstand.

Ejendommen ligger på en forholdsvis lille grund - og dermed nem at passe. Der er mulighed fo parkering og der er carport samt muret redskabshus.

Ejendommen er opført i rødemursten og med cementstenstag, er rummelig i flere plan, har udsigt fra 1. sal - og der er muligheder for at sætte sit eget præg.

En spændende bolig - fra "dengang" - og er på flere punkter renoveret gennem årene.
Indeholder:
Entré med flot trappe til 1. sal, nedgang til kælder, indgang til stue, gæstetoilet, soveværelse og køkken. Køkken er ikke så stort - dog plads til lille bord. Soveværelset har eget flisebelagt badeværelse med muret bruseniche. Stuen er lys og gennemgående og med godt udsyn til vejen. 1.sal indeholder 2 værelser, altan og badeværelse med brusekabine. Fra altan er der flot udsigt over Øhavet. Der på 1. sal endvidere trappe til soveplads - en slags hems. I kælder er der fyrrum (oliefyr), vaskerum og der er udvendig opgang til haven.

Der er oliefyr (mulighed for tilslutning af fjernvarme) - tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning