Stokkeby Landevej 1, 5970 Ærøskøbing

SPÆNDENDE HUS MED DRØMME-BELIGGENHED

Placeret få kilometer fra Ærøskøbing i naturskønt område og med panoramaudsigt over land og hav, må denne bolig have noget nær den perfekte beliggenhed.

Huset ligger højt nok til at det er muligt at nyde udsigten over Borgnæs bugten, der er berømmet for de flotteste solnedgange og nydelsesfulde morgener, når mosekonen brygger.

Boligen - der er smukt og kreativt udnyttet til sidste kvadratmeter - kan rumme den store familie og er indrettet med sociale arrangementer for øje.

Haven er utrolig rummelig med to terrasser - én højtliggende, der fra morgen til aften bader sig i sol; og én, placeret sådan, at aftensolen kan nydes godt i læ til de mange grillaftener. Den store plæne bag huset er oplagt til en god omgang fodbold, mens stykket foran huset er præget af spændende beplantning.

Selve huset er opført i klassisk stil med røde mursten og fremstår med mange fine, hvidmalede detaljer, bl.a. en altan placeret ovenpå den oprindelige entré.

FLOT BELIGGENDE FAMILIEHUS


Hvis man ønsker at anvende dele af huset til erhverv, er det oplagt at bruge denne entré til det formål, da den støder op imod en flot hjørnestue, der igen fører videre til husets rummelige kontor.

Til dagligt er der indgang via en imponerende hal-lignende entré. Her er der - udover adgang til 4 gode fyr- og depotrum og husets kølige viktualiekælder - en flot trappe, der fører til husets rummelige og åbne køkken / spisestue / stue med brændeovn.

Fra køkkenet er der adgang til gang med plads til skabe og videre herfra til et dejligt badeværelse med badekar (jacuzzi?) og husets kontor. Fra kontoret er der adgang til den skønne vestvendte terrasse. Køkken/alrum ligger en suite til hjørnestuen med smuk glasdør og har trappe til Førstesalen.

Førstesalen er med de store vinduespartier med til at sikre den spektakulære udsigt. Her forefindes husets store, flotte familierum med højt til loftet - og med hems - samt nyt toilet, og tre gode soveværelser, hvoraf det ene har adgang til den sydvendte altan.

Alt i alt en stemningsfuld bolig i særklasse, der både i materialevalg og layout fremstår praktisk såvel som elegant og spændende.

Ejendommen ligger i nærheden af den hyggelige landsby, Stokkeby, og der er kort afstand fra selve Ærøskøbing by, ca. 3 km og offentlig transport er få hundrede meter fra ejendommen.

Ejendommen er i god stand - både inde og ude.
Er blevet totalrenoveret inden for de sidste 10 år, Stueplan er renoveret i 2007-2018. 1 . Sal er total renoveret i 2009 - 2010 . Hele huset 2010 : Nyt varmeanlæg , nyt pillefyr , rørføring , radiatorer over alt. Nyt El over alt . Køkken 2018 - nyt gulv, nye spots. Badeværelse 2018 : Nyt toilet + håndvask og armatur.


Der er træpillefyr, tilsluttet offentlg spildevandsrensning og vand fra Ærøskøbing Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


ÆRØSKØBING

Ærøskøbing er Ærøs nærststørste by og kaldes i folkemunde for 'Eventyrbyen'.

Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca.
900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er ligeså unikt som byen er det, eftersom der aldrig er givet tilladelse til et decideret industriområde; og man glædes -
sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.


OM ÆRØ:
Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.