Dunkærgade 5, 5970 Ærøskøbing

DET CHARMERENDE, BLÅ HUS

Velkommen til Dunkær - en rigtig hyggelig landsby, beliggende midt på øen.

Med blot 9 minutters kørsel fra Ærøs største by, Marstal, 10 minutter til eventyrbyen Ærøskøbing, hvor tvillingefærgerne sejler i næsten
time-drift til Svendborg og 17 minutter til Søby, Ærøs port til Europa.

Den gratis bus-rute ligger lige for, og gør det nemt og bekvemt for både voksne og børn at komme rundt på hele øen.

Her ligger Dunkærgade 5 - en dejlig, lille ejendom, der på flere områder er blevet renoveret, bla køkken, bad, vinduer mm.

Ejendommen er anvendelig både som helårsbolig og fritidsbolig.

Indeholder: Entré med adgang til badeværelse, bryggers og stue. Fra stuen er der adgang til soveværelse, køkken HTH fra 2012 og trappe til 1. sal. 1. salen indeholder familierum og to store soveværelser. Entréen har åben adgang til stuen, hvor husets brændeovn står og luner. Stuen udgør en stor del af stueplanet, og har vinduer til tre sider. Det ene hjørne er udnyttet til charmerende, lille gæsteværelse. Fra stuen er der åben forbindelse til husets rummelige og funktionelle køkken, hvor der er plads til hele familien at samles omkring det store spisebord. Badeværelset er velindrettet og af nyere dato - fra 2013, flisebelagt, gulvvarme og med muret bruseniche med glasvæg. De to store soveværelser på 1. salen ligger i hver ende og er adskilt af familierummet. De har begge rigeligt plads til dobbeltseng og muliggør udlejning af ejendommen til et større antal personer.
Desuden er der tildækket terrasse og have med skur i det ene hjørne. Yderliger er der plads til at parkere en bil foran huset.
Denne ældre og charmerende ejendom fremtræder ganske hyggelig og huset giver absolut den nye ejer rig mulighed for at sætte sig eget præg på både indretning og en yderligere modernisering heraf.
Der er tilsluttet fjernvarme og der er varmepumpe (luft/luft) fra 2014 samt brændeovn fra 2012. Der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Rise Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.