Se det digitale energimærke

Søkildevej 13

, 5970 Ærøskøbing

1 / 49
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
15
3264 KB
26
2074 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 140 m²
Kælderareal 85 m²
Grundareal 962 m²
Værelser 3
Antal plan 3
Byggeår 1967
Sagsnummer V18014
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 526
Ejendomsværdiskat 483
Renovation 257
Rottebekæmpelse 31
Husforsikring 369
Ejerudgifter i alt 1.665

Tidløs villa i eftertragtet område

Klassisk gulstensvilla fra 1967 - velholdt ude som inde og optimalt udnyttet til det gode familieliv. Beliggende i et kvarter, der står for et generationsskifte, i gåafstand fra børnehave, strand og natur, samt indkøbsmuligheder og busforbindelser til de øvrige byer.

Huset er bygget og løbende vedligeholdt og fornyet med komfort for øje. Dette viser sig i den overdækkede terrasse, det kæmpestore familierum på førstesalen med udsigt over øhavet, det rummelige køkken-alrum og i mængden af værelser. Samtidig er der god plads i garagen, der løber under huset, til både gør-det-selv-mennesket og bilen; og i haven - der er anlagt til at blomstre det meste af året - lokker drivhuset til at dyrke egne råvarer.

Indeholder: Huset er på ca. 140 m2 plus lille skur i hjørnet af haven, samt et lille drivhus. Der er adgang til huset ad fordøren, som tilgås via et smukt anlagt område med sten og planter, samt kælderdør ved siden af garageporten. Fordøren fører ind i et vindfang og derefter en rummelig fordelingsgang med dør til køkken-alrum, to gode, store værelser, badeværelse, trappe til kælder, samt trappe til 1. sal. Køkken-alrum er i hele husets dybde og har masser af lysindfald fra de store vinduer - og direkte adgang til overdækket terrasse. Køkkenet er indrettet sådan, at der komfortabelt kan kokkereres og dineres med samvær i højsædet. Der er rigeligt plads til både stort og lille spisebord - der er tænkt på både hverdag og fest. Værelserne i stueplanet er lyse og store og det dejlige badeværelse - med plads til vaskemaskine - er renoveret i 2010.

Førstesalen er noget af en overraskelse, da den er ét stort rum. Også her glimrer lysindfald, ikke mindst i den gavl, der vender mod øhavet. Det er her, husets altan er at finde - herfra kan man følge med i trafikken på vandet, når sejlene sættes og hives ned og ikke mindst når færgen dukker op bag ved 'Bjerget' og igen når den vender snuden mod Svendborg.

Kælderen har to store disponible rum, badeværelse, viktualierum og adgang til garagen. Garagen har god plads til værksted, såvel som bil. De 2 disponible rum i kælder er indrettet til værelser - men er ikke godkendt til beboelse - pga manglende redningsåbninger.

Huset ligger i et kvarter, der stammer fra 70-erne - og der er en grund til, at man har ønsket at bygge og bo her. Med det vidunderlige hav-kig / udsigt, de gode naboer, den berømmede sandstrand, Vesterstrand, med al den moderne komfort, et moderne familieliv ofte kræver, og alligevel så tæt på den gamle, charmerende bydel, der har sat Ærøskøbing på verdenskortet.

ÆRØSKØBING

Ærøskøbing er Ærøs nærststørste by og kaldes i folkemunde for 'Eventyrbyen'.

Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er ligeså unikt som byen er det, eftersom der aldrig er givet tilladelse til et decideret industriområde; og man glædes - sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

OM ÆRØ:

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning