Nyvej 8, Ommel, 5960 Marstal

MØBLERET FRITIDS- / HELÅRSHUS I IDYLLISK LANDSBYMILJØ

Blot 3 kilometer fra Marstal ligger den idylliske landsby, Ommel, der med den sluttede bebyggelse og de krogede gader fremstår som en fortryllende og kompakt landsby. Det kan næsten ikke blive mere autentisk end her.

Midt i hjertet af Ommel ligger Nyvej, med Strandbyen Havn lige om hjørnet og dermed mulighed for at leje bådeplads eller blot nyde kyststrækningen med udsigt over øhavet, den pragtfulde, lille strand og havnens almindelige leben.

Dette dejlige rækkehus fra 1890 har 102 veludnyttede m2 og er løbende renoveret de senere år med nyt tag samt den dejlige førstesal, hvor der er indrettet stort soveværelse til kip med kvist, der på skønneste vis lukker udsigten ind. I det hele taget fremstår huset pænt og indflytningsklart - perfekt som både helårs- og feriehus.

På den 191 m2 store grund er der lavet to parkeringspladser foran huset, samt et lille redskabsskur og praktisk terrasse på bagsiden af huset. Området foran huset er terrassebelagt og dermed er pasning og vedligeholdelse gjort rigtig nem.

Indeholder: Huset kan tilgås via entré eller bryggers. Fra entréen træder du ind i en dejlig, lys stue med vinduer til gaden. Fra stuen kommer du via bue ind i det rummelige og praktiske køkken med plads til spisebord. Et dejligt værelse tilgås fra køkkenet, samt husets bryggers. Herfra kommer du til badeværelset, der er renoveret i nyere tid, samt terrassen, der ligger godt i læ.

Førstesalen tilgås via trappe i entréen og du mødes af et stort repos med god plads til kontor eller lignende. Herfra husets store og lyse master soveværelse med havkig.

OM OMMEL
Ommel er en landsby med næsten 300 indbyggere ca. tre kilometer nordvest for Marstal. Ommel har mange smalle gader med gamle huse. Det tidligere missionshus er nu beboerhus. Der er kro og sportsplads og nogle få erhvervsvirksomheder. Byen ligger på en halvø med havnene Kleven og Strandbyen, hvorfra der tidligere blev drevet søfart og fiskeri. I dag benyttes havnene især af lokale og lystfartøjer. Det kan næsten ikke blive mere autentisk end i Ommel. Med de to aktive og meget forskellige små havne, med både vandre- og cykelsti til naturskønne områder såvel som nærmeste byer, med et gadenet, der i første omgang kan forvirre, men på den lange bane er med til at understrege landsbystemningen, med den korte afstand til den største by på Ærø, Marstal - så kan det ikke undre, at Ommel oplever en sand opblomstring i disse dage, bl.a. med mange nye tilflyttede børnefamilier.

OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde,
end den gængse.

Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.