Øverste Midtmarksvej 1, 5960 Marstal

FRITLIGGENDE FRITIDS- / HELÅRSHUS I NATUROMRÅDE - NÆR MARSTAL BY

Fra denne ejendom er der udsigt til skov og vand. Der er få hundrede meter til "Egehoved skoven" og stranden ved "Lisbeth Kær".

Naturen er nær - men det er byen også, med blot ca 1,5 km til centrum af Marstal by. Ejendommen ligger frit ved lille stille vej og har sydvendt samt nem have. Der er desuden redskabshuse.

Ejendommen er hyggeligt indrettet i gammel stil - velindrettet og rummelig.

FRITLIGGENDE OG VELBELIGGENDE


Indeholder: Entré med indgang til værelse, kammer, trappe til 1. sal samt indgang til stue. Stuen er med synlige bjælker og der er mulighed for tilslutning af brændeovn. Fra stue er der udgang til super hyggelig udestue samt indgang til ældre men meget pænt "retro" køkken . Fra køkken indgang til soveværelse samt baggang, bryggers, toilet samt badeværelse med lille badekar. 1. sal indeholder repos samt stort værelse / stue med brændeovn. Fra udestuen er udgang til den sydvendte have.

Der er el-varme, tilsluttet offenlig spildevandsrensning og vand fra egen brønd. Vandkvalitet og vandkvantitet kendes ikke. Der er lagt vand ned langs vejen, og der er mulighed for at tilslutte til vandforsyning ved Ærø vand, anslået tilslutningsbidrag kr. 32.305 inkl. moms. Der er brændeovn på 1. sal - evt. vil en luft/luft varmepumpe være et godt supplement til el-varmen.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget me

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.