Vestergade 58, 5970 Ærøskøbing

"LILLETORV" I EVENTYRBYEN

I Eventyrbyen Ærøskøbing åbner der sig nu en mulighed for dit helt eget eventyr ...

ERHVERVSEJENDOM MED EGET LILLE TORV

Lilletorv er en af de allerbedst beliggende butikker i de mest besøgte gader i Ærøskøbing. Ejendommen er ekstra attraktiv, da den har eget lille torv foran butikken. Butikken ses fra gågaden og alle besøgende i byen må forbi denne lille perle af en butik.

Erhvervsejendommen har i en årrække indtil udgangen af 2017 - huset en hyggelig blomsterbutik - og i dag en tøjbutik.

EN EJENDOM SUPER GODT BELIGGENDE - OG BØR SES

Ejendommen indeholder:

Smukt butikslokale med originalt klinkegulv.
Overdækket halvtag - velegnet til udstilling - med indgang til selve butikken. Fra butikken er der indgang til arbejdsrum og videre adgang til lille te-køkken, med trappe til 1. sal med lagerrum/bolig. Fra køkken indgang til gang til wc/bad samt udgang til baggården, hvor der findes redskabshus og 2 lagerrum. 1. salen består af ét rum med hyggelige bjælker med unik udsigt over smukke Søndergade. På 1. sal er der en loftlem med trappe til 2. sal/tagetage. Her er der mulighed for eventuelt lager eller istandsættelse til f.eks. sovehems.

Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærøskøbing Vandværk.

Ejendommen annonceres hos Øbolig som bolig - med mulighed med flere anvendelser - og klart at anbefale til erhvervsanvendelse. Ejendommen er på BBR registreret som erhverv / kontor. Såfremt den fremtidige anvendelse skal være bolig eller andet end det som står nævnt i nuværende BBR, skal der naturligvis søges om dette hos Ærø Kommune.

Lidt om Ærøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.