Reberbanen 34, 5960 Marstal

ORIGINAL 60ER-PERLE MED FINE LINJER - TÆT PÅ MARSTALS BYMIDTE

Parcelhuset, der er bygget i 1963, fremstår både stilrent og tro mod den periode, det blev bygget i. Denne type huse har virkelig fået en revival, da de går så godt sammen med både nutidigt og klassisk inventar og er de perfekte rammer for moderne familieliv.

Opført i klassisk rødsten er huset stor set vedligeholdelsesfrit og det er da også et hus med fine linjer og proportioner, som vil være et godt udgangspunkt for en nænsom opgradering, hvor man forsøger at beholde så meget som muligt af det oprindelige hus.
De smukke trægulve er bevarede og skaber en helt særlig varm stemning. De store ubrudte rudeflader uden sprosser og opdelinger, som kendetegner huse fra denne tidsperiode, er faktisk ideelle, når det drejer sig om lysindfald. Derfor kan stuerne også bære de smukke, originale mørke træflader. Som sidebemærkning kan nævnes, at stuerne blev brugt i filmen "Drømmen", hvor handlingen foregik i 60erne.

Huset er på 171 m2 og har en kælder på 135 m2 med god højde. Garagen ligger i kælderen og på siden af huset finder du en dejlig overdækket terrasse. Den 715 m2 store grund er praktisk og anlagt hovedsageligt med fliser og græs.

Indeholder:
Huset tilgås via muret trappe til entré. I entréen er toilet og nedgang til kælder.
Via oprindelig glasdør kommer du til husets fordelingsgang med praktisk indbygget garderobe og smukke, indbyggede skabe. Her er adgang til køkken med det fineste originale snedkerarbejde overalt. Også husets to store stuer tilgås fra fordelingsgangen. Her bemærker man straks stavparketgulvene, finervæggene og skydedøren imellem de to stuer. Husets master soveværelse er rummeligt og har indbyggede skabe og originalt trægulv. Endvidere forefindes soveværelse og badeværelse.
I kælderen, der sagtens kan indrettes til beboelse, finder du garage, grovkøkken, baderum (skal renoveres) og to store rum.

Skal ses: En perle!


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Der er tilsluttet fjernevarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.