Se det digitale energimærke

Bondebygade 15

, 5960 Marstal

1 / 28
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
12
2007 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 144 m²
Kælderareal 14 m²
Garage 18 m²
Udhus 14 m²
Grundareal 499 m²
Værelser 5
Antal plan 2
Byggeår 1910
Sagsnummer V17168
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 345
Ejendomsværdiskat 425
Renovation 257
Rottebekæmpelse 18
Husforsikring 316
Ejerudgifter i alt 1.361

VELBELIGGENDE VILLA MED MULIGHEDER

Dette gulkalkede hus fra år 1910 glimrer sig ved at have beliggenhed i en af Marstals charmerende gader tæt på bymidte og havnemiljø.

Huset er en mulighed for dem, der efterlyser en bolig, de selv kan sætte deres præg på - og indretningsmulighederne synes uendelige.

Her har du mulighed for at give dig og din familie nogle gode, trygge rammer i hverdagen, da der indenfor en radius af få kilometer er både skole, daginstitution, idrætshal og indkøb.


Udefra præsenterer ejendommen sig med solgul facade og gode parkeringsmuligheder, mens du indefra bliver budt velkommen af en stor entré, hvorfra du på højre side når en dejlig, lys opholdsstue. Fra stuen tilgås husets største soveværelse. Det rummelige køkken med plads til spisebord tilgås fra både entré og stue og fører videre ud i husets bryggers og videre til badeværelse. Toilettet er placeret i entréen. Fra bryggerset er der udgang til husets have, hvor privatlivets fred kan nydes, samt opgang til husets førstesal, der indeholder
fordelingsgang og tre soveværelser. Der er originale døre, karme og trægulve.

Garage og endnu en indgang tilgås fra indkørslen.


OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud. De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud.

Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'! 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning