Katteskovvej 2, 5960 Marstal

FRITLIGGENDE OG UGENERT

Nær de 2 små landsbyer Kragnæs og Ommel med to havne og strand ligger denne rummelige ejendom på forholdsvis stor grund 1.615 m2 - omgivet af buske og træer. Der er ca. 3 km til Marstal By med indkøb, skole mm.

Ejendommen trænger både inde og ude til oprydning - og delvis istandsættelse i de rum der tidligere har været anvendt til hundekendel. Der er decratag og termovinduer - anslået fra 2003. Der er blandt andet - 2 badeværelser - stor lys stue på 1. sal med brændeovn. Ejendommen handles som den står og med alt indbo, skrot mm.

Ejendommen kan anvendes både som helår- og som fritidsbolig.


Indeholder:
Entré med indgang beboelse og til tidligere "hundekendel" / bolig som trænger til en "opfrisker" .

Fra entré er der indgang direkte til gennemgående køkken med spiseplads og udgang til sydvendt terrasse samt lukket have. Fra køkken videre adgang til bryggers, 2 badeværelser - det ene lille med bruser og det andet større og med badekar og dusch. Begge er flisebelagte. Fra Bryggers er der endvidere trappe til 1. sal - med stor lys stue med brændeovn og med loft til kip - godt lys fra veluxvinduer. På 1. sal er der desuden stort soveværelse.

I den del af ejendommen - hvor der var tidligere "hundekendel" er der 3 store rum - med klinkegulve - og med istandsættelse vil dette kunne blive en pæn indrettet bolig også.

Der er el-varme og brændeovn
Tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø Vand

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.