Se det digitale energimærke

Smedevejen 9

, 5970 Ærøskøbing

1 / 25
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
1835 KB


Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 172 m²
Kælderareal 14 m²
Carport 30 m²
Grundareal 927 m²
Værelser 4
Byggeår 1925 /1973
Sagsnummer V17155
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 310
Ejendomsværdiskat 467
Renovation 257
Rottebekæmpelse 24
Husforsikring 573
Ejerudgifter i alt 1.631

Rødstenvilla med udsigt - nær strand

Beliggende i udkanten af Ærøskøbings gamle bydel - og rundt hjørnet ligger strand, ophalerplads til både og lille bro. Herfra kan turen tages langs Molestien til havneområdet, færge og indkøb.

Der er udsigt over mark til vandet ved Nevre.

En rummelig ejendom - som på flere områder er pænt renoveret gennem årene. Bla. dejligt køkken og stor vinkelstue med godt udsyn mod vandet.

Træer, buske og hæk - er med til at sikre en ugenert have og specielt en ugenert træterrasse i baghaven. Der er desuden carport ved indkørsel.

Ejendommen kan også anvendes som fritidsbolig.


Indeholder:
Rummelig entré med klinkegulv, hvorfra der er indgang til godt køkken med trægulv, gæstetoilet, trappe til 1. sal samt under trappe nedgang til lille kælder. Fra køkken indgang til den dejlige rummelige stue med trægulv og flotte termovinduer - og fra stue udgang til stor træterrasse. Stuen er ugenert fra vej og med godt udsyn over mark til vandet. Fra stue samt fra entre er der indgang til baghus med viktualie rum / værelse - med videre adgang til bryggers / værksted med udgang til terrassen. 1. sal er med repos med udgang til altan, badeværelse med bruser, stort soveværelse med kvist og med tilstødende kammer / stort wake-in-closet. samt værelse. Har man brug for flere værelser kan man forholdsvis nemt sætte skillevægge op i den store stue.

Ejendommen ligger ved siden af ÆBC Boat - et lille firma - men denne lægger man ikke mærke til fra husets have side.

Der er fjernvarme, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærøskøbing Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Ærøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning