Se det digitale energimærke

Vesterbro 12

, 5970 Ærøskøbing

1 / 25
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
11
1937 KB
26
2375 KB


Pris
1.300.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 65.000
Brutto
i
5.826
Netto
i
4.857
Boligareal 147 m²
Udhus 36 m²
Grundareal 326 m²
Værelser 6
Byggeår 1877
Sagsnummer V17149
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 442
Ejendomsværdiskat 417
Renovation 257
Rottebekæmpelse 26
Husforsikring 296
Ejerudgifter i alt 1.437

MORMORHUS BELIGGENDE I ROLIG GADE TÆT PÅ SMUK BYMIDTE

Vi befinder os på Vesterbro, som går over i Vestergade - en af Eventyrbyen Ærøskøbings hyggeligste og travleste forretningsgader.

Det søde, gammelrosa-farvede hus fra 1804 ser ganske beskedent ud fra gaden, men indeni bliver de ca. 160 m2 ved med at åbne sig.

Huset er hyggeligt - indrettet med familiesamvær for øje - og et glimrende eksempel på, hvordan et 300 år gammelt hus kan fungere i en moderne sammenhæng.

Den frodige byhave har flere områder, hvor solen kan nydes - samt et velindrettet værksted, overdækket cykelport og egen parkeringsplads lige ved siden af huset.


Indeholder: Huset er indrettet med entré, køkken/spisestue, stue med brændeovn, walk in-garderobe, der fører til det sammenhængende rummelige anneks, samt to badeværelser, det ene med brusebad og det andet med siddebadekar, og bryggers. Ovenpå forefindes stort soveværelse, værelse og kammer. I haven findes cykelskur, to terrasser og ved siden af huset er parkeringsplads.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'! 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning