Søbakkevej 26, 5985 Søby Ærø

MIDT I IDYL

I den lille by Søby på Ærø - med gode færgeforbindlelser - ligger dette lille rødstenshus - midt i byen - med udsigt til vandet - vandet og i meget kort afstand til indkøb, havn og strand.

Der er flisebelagte terrasser samt lille nem og solrig have med frugttræer og buske.

Indeholder: Entré med indgang til hovedhuset med god ruminddeling. Der er pæn spisestue i åben forbindelse til godt køkken, lille hyggelig stue samt soveværelse med god skabsplads. Alle rum med lakerede trægulve og der er spisestue med brændeovn. Fra spisestue er der indgang til pænt flisebelagt badeværelse med bruser og opgang til 1. sal med kammer og uudnyttet del. Fra entré ligeledes nedgang til lille kælder, indgang til bryggers med videre adgang til ældre men pænt badeværelse.

Et godt fritidshus/helårshus i fiskerbyen Søby på Ærø.

Der er el-varme, varmepumpe samt brændeovn. Der er indlagt fiberbredbånd fra Stofa - så der super god internetforbindelse.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Søby:
Søby er Ærø's gateway to Europe med færgeforbindelse til Jylland og fyn, med kun 1 1/2 times rejse til Tyskland og 2 1/2 times rejse til Billund Lufthavn. Søby er kendt for sit aktive havnemiljø med badestrand, lystbåde havn, fiskerihavn og Danmarks 4. største skibsværft. Byen er hyggelig og afvekslende med butikker i gåafstand som bla. supermarked, bager og godt spisested. Søby ligger omkranset af den smukkeste natur, som det fredede naturområde Vitsø Nor som forbinder Østersøen med herrgården, kunst og kulturstedet Søbygård, samt Ærø´s nordligste spids Skjoldnæs med fyrtårn og naturskøn golfbane.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.