Strandstræde 4, 5960 Marstal

BYHUS TÆT PÅ MARSTALS HISTORISKE HAVN

Vi befinder os et stenkast fra Marstals enestående havn, ja lige ved siden af Søfartsmuseet, i en hyggelig gade i det gamle Marstal.

Strandstræde 4 præsenterer sig rødkalket fra forsiden, men bagsiden af huset er mindst lige så spændende, da du her kan tilgå huset fra bagsiden via Skippergade - en meget smal gade, der virkelig bærer vidne om århundreders stolt søfartstradition.

Huset, der er bygget i 1850, har et boligareal på 110 m² fordelt på to etager. Kvadratmetrene er veludnyttede, så der er blevet plads til mange sovepladser; og beliggende tæt ved havn, lystbådehavn, den dejlig badestrand ved Erik's hale med de ikoniske badehuse, samt gågaden med indkøb og caféliv, kan næsten ikke blive bedre.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!


Indeholder:
Entré med indbygget skab, rummeligt og praktisk køkken/alrum, flisebelagt brusebad, mellemgang med trappe til førstesal med fire værelser, hvor to af dem har udsigt over havnen.
Haven er lille og hyggelig med en stribe græs i midten omgivet af fliser.
Baghuset trænger til en kærlig hånd, men så kan det også blive det mest bedårende lille havehus.

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle.
I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade.
Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift.
Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt
Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt?
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.
Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!


Der er tilsluttet fjernevarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.