Se det digitale energimærke

Tjørnevej 2, Ommel

, 5960 Marstal

1 / 31
1 / 1
Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
12
2187 KB


Pris
445.000
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling 25.000
Brutto
i
2.017
Netto
i
1.680
Boligareal 67 m²
Grundareal 137 m²
Værelser 3
Antal plan 1
Byggeår 1850
Sagsnummer V17056
Ejendomstype Fritidshus
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 175
Ejendomsværdiskat 200
Renovation 248
Rottebekæmpelse 10
Skorstensfejer ansl. 33
Husforsikring 347
Ejerudgifter i alt 1.014

"NØSET" STRÅTÆGTSIDYL I SÆRKLASSE

I den lille landsby Ommel - blot ca 3 km fra Marstal by - ligger denne lille perle - og kun få hundrede meter til 2 små havne og strand.

Ejendommen er fra 1747 - og er holdt i sin charmerede gamle stil. Flotte gamle dører, skæve vægge, synlige bjælker mm.

Ejendommen er pænt vedligeholdt gennem årene og har blandt andet nyt stråtag fra 2005, rygning fra 2017 og galv er blevet repareret med "Hardie Plank" brædder af fibercement. Indvendigt ligeledes pænt vedligeholdt - med blandt andet nyt gulv i entré, nyt gulv, vask, toilet i wc, nyt køkken mm - det hele lavet i 2017.

Indeholder: lille entre med indgang til badeværelse, værelse og stue i åben forbindelse med spiseplads - med videre indgang til køkken. Der er fra køkken udgang til flisebelagt baggård. Der er desuden 3 værelser - hvoraf det ene med separat badeværelse.

Ejendommen anvendes i dag som feriebolig med god lejeindtægt. Indtægt i 2016 var på kr. 34.150,- og kun udlejet i sommeperioden.

Der er el-varme, tilsluttet offentlig spildevandsresning og vand fraÆrø vand.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Ommel:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere. 
kontakt
Skippergade 50
5960 Marstal
 
Telefon:
+45
 2021 0269
CVR nummer:
32914845
 
Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning