Tjørnevej 2, Ommel, 5960 Marstal

"NØSET" STRÅTÆGTSIDYL I SÆRKLASSE

I den lille landsby Ommel - blot ca 3 km fra Marstal by - ligger denne lille perle - og kun få hundrede meter til 2 små havne og strand.

Ejendommen er fra 1747 - og er holdt i sin charmerede gamle stil. Flotte gamle dører, skæve vægge, synlige bjælker mm.

Ejendommen er pænt vedligeholdt gennem årene og har blandt andet nyt stråtag fra 2005, rygning fra 2017 og ny gavl med brædder af fibercement i 2014, og ny kloak i 2012.

Indvendigt er hele huset total renoveret, blandt andet nyt badeværelse, nyt soveværelse, nyt køkken med nye hvidevarer (køleskab, komfur), toilet med nyt gulv, vaske og wc samt nyt gulv i entré. Alt dette er lavet i 2015-2017. Samlet pris for renovering inde og ude - over kr. 300.000,-

Fint lille hus - velegnet til fritidshus.

Indeholder:
Lille entre med indgang til stue i åben forbindelse med spiseplads, hvorfra der er indgang til køkken. Fra køkken er der udgang til flisebelagt terrasse. Der er derudover 2 gode soveværelser, nyt badeværelse og lille toilet med wc og håndvask.

Ejendommen anvendes i dag som feriebolig med god lejeindtægt. Indtægt i 2018 var på kr. 34.855,- og kun udlejet i sommeperioden.

Der er el-varme, tilsluttet offentlig spildevandsresning og vand fra Ærø vand.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Ommel:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.