Øster Bregninge 68, 5970 Ærøskøbing

RUMMELIG OG SPÆNDENDE EJENDOM

I den blomstrende landsby ligger denne spændende og rummelige bolig med stor udhusbygning og med garage, værksted i 2 etager.

I baggården er der terrasse og "sydlandsk inspireret" trappeopgang til haven og til udhusbygningen. Baghaven kan blive rigtig fin og der er frugttræer, drivhus og godt udsyn til marker og Østersøen i horisonten.

Beboelsen er rummelig holdt i sin oprindelige stil - grundlæggende i gode materialer med skifertag, trægulve, flotte døre mm. Der er for den rette mulighed for at sætte sit eget præg på denne ejendom. Bl.a. nyt køkken og bad må påregnes.

En spændende ejendom med muligheder


Der er oliefyr, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Bregninge Vandværk.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Bregninge:
Bregninge blev kåret som Danmarks første "Blomstrende Landsby" en betegnelse for en by i udvikling.
Byen får et flag med en blomst på hvid bund og betegner det grundlæggende niveau for en landsby i udvikling. Landsbyen kan herefter kvalificere sig til at få 5 blomster på flaget. Det kræver en meget aktiv og dynamisk udvikling af mange forskellige parametre på landsbybeboernes egne præmisser og lokalindsigt. Kriterierne er bl.a. indblik, udsyn, netværk og foreningsliv. Her bor en flok engagerede mennesker der vil noget med deres lokalområde og er stolte af det de allerede har nået og der er helt bestemt grobund for noget mere.

Lidt om Søby:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.