Skippergade 36, 5960 Marstal

LILLE HYGGELIGT SKIPPERHUS

LILLE HYGGELIGT SKIPPERHUS

Sødt lille fritidshus / helårshus beliggende i hjertet af Marstal. Der er gåafstand til "det hele" - Så med bare få skridt op ad gaden, befinder du dig i midten af gågaden, med indkøb, shopping og restauranter.
En lille gåtur igennem Marstal idylliske gader, befinder du dig hurtigt ved alle aktiviteterne ved havnen, lystbådhavnen, "Det Lille Hav" og smukke Erikshale med flot natur, stranden og de kendetegnede strandhuse.

Det lille hus - er hyggeligt indrettet med stue, køkken og med lille baggård, hvor der også er udestue og terrasse i forlængelse af køkkenet. Der er i stuen trappe til 1. sal med soveværelse og badeværelse.

De forholdsvis små 37bolig m2 virker godt udnyttet, og med sovesofa i stuen - er ejendommen særdeles velegnet som fritidshus, med gode udlejnings muligheder. Ejendommen udlejes i dag via ferieudlejningsfirma.

Ejendommen sælges fuldt møbleret - bortset fra enkelte genstande
- så huset kan fra 1. dag anvendes som fritidsbolig.


VELEGNET SOM FRITIDSHUS - men også til studerende - fx. forældre køb.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand..
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.
I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man natur elsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.
ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.