Hovedgaden 36, Ommel, 5960 Marstal

STOKROSEIDYL I HYGGELIGE OMMEL

Hvis du nogensinde har bevæget dig igennem den lille landsby Ommel - måske på en cykeltur fra Marstal til Ærøskøbing langs vandet på den smukke Nevresti - så ved du, at her oser det af idyl rundt hvert hjørne.

Og selv om Hovedgaden 36 er tilbagetrukket og altså ikke lige sådan til at få øje på fra vejen, så fejler idyllen sandelig ikke noget: Et kig ind ad en indkørsel - og der åbenbarer sig en række af sammenhængende huse med fælles stråtag, med de allerkæreste haver, sprossevinduer og en blomsterrigdom sjældent set mage.

Selv om husene hænger sammen, mangler de ikke særpræg: Deres forskelligartethed er med til at understrege hvert individuelt hus og denne dejlige ejendom ligger og putter sig som nummer tre i rækken - med yndige og farverige stokroser langs den hvide facade. Stråtaget på bagsiden af ejendommen er skiftet i 2016, og i 2005 blev der etableret ny stikledning til ejendommens kloak.

Indeni åbenbarer der sig hyggelige rum med mange originale detaljer og en rigtig god rumfordeling, der gør, at der udover en stor stue, et rigtig godt badeværelse med plads til vaskemaskine, samt to rummelige soveværelser, også er blevet plads til det fineste køkken med plads til spisebord. Den hyggelige have tilgås fra køkkenet og man kan sagtens forestille sig, at her kan tilbringes mange gode timer. Bemærkes skal, at førstesalen er uudnyttet, så her er rigelig mulighed for at udvide.

Indeholder:
Huset tilgås fra forhave til entré. Herfra det praktisk indrettede toilet, samt den gode stue med vinduer til forhaven. Fra stuen et godt soveværelse for enden, samt indgang til det dejlige køkken med direkte udgang til haven. Master soveværelse ligger for enden af køkkenet.

Huset kan med fordel benyttes som fritidsbolig, men med sin gode indretning og mulighed for udnyttelse af førstesalen, kan huset sagtens anvendes som helårsbeboelse.

OM OMMEL
Ommel er en landsby med næsten 300 indbyggere ca. tre kilometer nordvest for Marstal.
Ommel har mange smalle gader med gamle huse. Det tidligere missionshus er nu beboerhus. Der er kro og sportsplads og nogle få erhvervs-virksomheder. Byen ligger på en halvø med havnene Kleven og Strandbyen, hvorfra der tidligere blev drevet søfart og fiskeri. I dag benyttes havnene især af lokale og lystfartøjer. Byen fremtræder med sin sluttede bebyggelse og krogede gader som en kompakt landsby. Det kan næsten ikke blive mere autentisk end i Ommel. Med de to aktive og meget forskellige små havne, med både vandre- og cykelsti til naturskønne områder såvel som nærmeste byer, med et gadenet, der i første omgang kan forvirre, men på den lange bane er
med til at understrege landsbystemningen, med den korte afstand til den største by på Ærø, Marstal - så kan det ikke undre, at Ommel oplever en sand opblomstring i disse dage, bl.a. med mange nye tilflyttede børnefamilier.

OM ÆRØ

Ærø kaldes ikke for ingenting 'Perlen i Øhavet'.

Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse.

Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.