Kommens Agre 6, 5985 Søby Ærø

PARCELHUS MED UDSIGT

Dejlig velholdt og rummelig villa med fantastisk udsigt ud over marker, skov, sø og det sydfynske øhav med nordspidsen af Ærø, næbbet og Skjoldnæs fyr i baggrunden. Der er garanti for mange flotte solnedgange og aftener i haven, på terrassen eller altanen, der alle vender imod syd/ sydvest. Udsigten giver i det hele taget mange oplevelser, uanset årstid eller vejr.

Ejendommen er beliggende i Søby, i den yderste række imod nordspidsen af Ærø, direkte ud imod åbne marker. Du kan træde lige ud i naturen, med ca. 200 meter til en mindre skov og sø og godt 800 meter ned til Jørbæk strand eller Vitsø.

Boligen er rummelig, renoveret og velindrettet - med i alt 4 værelser, 2 badeværelser, bryggers, køkken / allrum - i alt 2 stuer - heraf den ene på 1. sal med flot udsigt til vandet og naturen.

Der er skøn have med flere flisebelagte terrasser - græsplæne med god plads, bålplads samt garage og redskabshus.

Der er kort afstand, 500 - 800 meter, til den lokale brugs, bager og bus/ færgeforbindelser.

Ejendommen må bruges som fritidsbolig.

Ejendommen indeholder:
Indgang med fyrrum, godt køkken med spiseplads og brændeovn. Køkken er i åben forbindelse til stue, hvorfra der er udgang til sydvendt flisebelagt terrasse - hvor der også er overdækket terrasse med udsigt. Fra køkken er der indgang til 2 værelser - flisebelagt badeværelse fra 2004 med bruser og gulvvarme samt godt bryggers med udgang til haven. Fra stue trappe til 1. sal med 2 værelser, lækkert badeværelse fra 2011 med gulvvarme. Der er på 1 sal desuden stor stue med svalegang / altan - med flot udsigt over natur og vandet.

Der er oliefyr, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Søby Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Lidt om Søby:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn. Søby har bl.a. supermarked, bager og gode spisesteder. Naturen er nær hele vejen omkring byen. Området syd for byen med Jørbæk, Loddenbjerg plantage, Vitsø - et vådområde på 112 ha med søer og fugleliv rummer en naturoplevelse ud over det sædvanlige.

På nordspidsen af Ærø, ligger øens golfbane, ca. 4 km fra Søby. Området rummer ud over golfbanen en fantastisk natur, med udsigt til såvel Ø-havet, Lillebælt samt Østersøen. Imod øst, små 2 km fra Søby, ligger Søbygård og Søby Volde. Historiske velbevarede perler. På Søbygård er der året rundt en række aktiviteter, herunder kys frøen, kunstudstillinger og klassiske koncerter. Søby havn har en stor aktivitet fra fiskebåde, skibsværft, færger og lystsejlere.

På begge sider af byen er der badestrande. Lige ved siden af lystbådehavnen ud imod ø-havet samt på den anden side af øen, ved Jørbæk er der etableret en badebro, så der er mulighed for en frisk dukkert direkte ud i Østersøen.

2,5 km fra Søby ligger børnehaven pippihuset, der er en attraktiv børnehave der tiltrækker børn fra hele øen. Der er direkte skolebusser fra Søby til øens 2 skoler.
Så det hele er i meget nær afstand.


Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.