Nørrebro 12, 5985 Søby Ærø

BYHUS I SØBY BY - MED UDSIGT

I den romantiske del af det gamle Søby, ligger dette hus med nem have - og med med flot udsigt over havnen og det Sydfynske Ø-hav.

Der er kort afstand til indkøb, færge, busforbindelse mm - samt kun ca 5 km til golfbanen ved "Skjoldnæs"

Huset rummer ganske mange kvadratmeter både i stueplan og på 1. sal, men huset trænger dog til en total renovering - men med huset beliggenhed bestemt både tidsmæssigt samt pengene værd.
Kan anvendes både som helårs- og fritidshus

Grundet ejendommens stand, så bliver der ikke udarbejdet energimærke, tilstandsrapport samt el-installationsrapport.

Ejendommen købes som beset.
Der er udarbejdet plantegning - som viser huset, som "det var"

Der er tilsluttet el-varme og vand fra søby vandværk.

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.