Hovedgaden 32, Ommel, 5960 Marstal

IDYL I OMMEL

Som det første i rækken af perler af små idylliske sammenbyggede stråtægtsejendommen - ligger denne særdeles hyggelige ejendom.

Ejendommen ligger i Ommel By, en lille landsby med 2 små havne - og strand blot få hundrede meter fra ejendommen. Der er ligeledes kort afstand, ca 3 km, til Marstal By med indkøb mm.

Ejendommen er velholdt og godt indrettet.

Indeholder:
Lille entré med indgang til sydvendt stue med videre adgang til hyggeligt køkken. Fra køkken indgang til lille værelse, trappe til 1. sal med et stort rum beklædt til kip. Fra køkken endvidere indgang til lille brygges og flisebelagt badeværelse med muret bruseniche.

Ejendommen har - af nuværende ejer gennem 33 år - været anvendt som feriebolig, hvor de har nydt mange gode stunder. Ejendommen kan også anvendes som helårhus.

EN LILLE PERLE SOM BØR SES.

Der er el-varme (mulighed for fjernvarme som ligger i vejen). Der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fraÆrø Vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Ommel:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt omÆrø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.