Vestergade 4, 5960 Marstal

FLOT EJENDOM MIDT I MARSTAL

Vi kan næsten ikke komme tættere på Marstals hyggelige bymidte, end her. Med indkøb, skole og gratis bus bogstavelig talt lige om hjørnet, så er her alt, hvad den moderne børnefamilie efterspørger, når de kigger på hus i dag.

Vestergade 4 hilser velkommen med kridhvidt stakit og flot, malet facade. Og indenfor finder du et særdeles velholdt hus med en spændende rumfordeling, der giver plads til den store familie.

Ja, huset bliver ved og ved med at åbne sig – og man mærker tydeligt, at ydre såvel som indre har været passet og plejet og ligeledes løbende vedligeholdt eller moderniseret.

Huset kan tilgås fra hoveddør til entré, som fører videre til husets hjerte, nemlig det lækre køkken. Herfra til den ene side dejlig, lys hjørne-spisestue og videre herfra et stort soveværelse med masser af skabsplads. Fra soveværelset et rummeligt strygerum.
Til den anden side fra køkkenet en dejlig vinkelstue i hele husets dybde. Endvidere et lækkert, flisebelagt badeværelse med dobbeltvask. Fra køkkenet kommer du til vaskerum og videre herfra til et stort multifunktionelt rum, ja, nærmest en gildesal, med grovkøkken og sideindgang til gaden.
Herfra adgang til stort opbevaringsrum med trappe til stort, uudnyttet rum på en del af førstesalen. Fra entréen finder du en flot trappe til førstesalen, med tre store soveværelser, udover det rummelige repos med rigelig plads til kontor.
Dejlig havestue og nem, flisebelagt have tilgås fra ’gildesalen’. Og en viktualiekælder med to gode rum tilgås via køkkenet.

MARSTAL
Marstal er Ærøs største by. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere – over 2.200 styks – nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ
Ærø kaldes ikke for ingenting ’Perlen i Øhavet’. Med enestående gode færgeforbindelser til fastlandet, velfungerende og forskelligartede små byer i hver sin ende af øen og med en perlerække af blomstrende landsbyer, så åbner Ærø op for drømmemuligheder for alle, der ønsker at leve livet på en helt anden måde, end den gængse. Og for mange viser det sig, at det ikke er tomme løfter: At drømmen virkelig er på en ø.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning - sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.